Unieke en moderne verlichtingsoplossingen

  • praktijk-en-werkplekverlichting-assortiment-dental-partners-rotterdam.png

Verlichting

Praktijkverlichting en werkplekverlichting

Om prettig en ontspannen te werken is een goede verlichting essentieel. Met de juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperaturen ontstaat een werkomgeving waarin u gezond en veilig kunt werken. Iedere praktijksituatie is uniek, uw specifieke wensen en behoeften staan centraal.

Geavanceerde verlichtingsplossingen

Dentled zorgt voor optimale lichtverdeling met ledverlichting, exact afgestemd op het interieur, de voorgeschreven normen en de werkpleksituatie voor tandartsen, hygiënisten en tandtechnici. Vision ceiling biedt lichtoplossingen met LED panelen die voorzien zijn van unieke fotoprints en brengt zo sfeer en beleving in een praktijk. Naast de FotoLED panelen zorgt Vision ceiling ook voor basis-, directe- en indirecte verlichting in verschillende lichtsterkten en kleurtemperaturen. Zo zijn er voor alle specifieke praktijken oplossingen op maat.

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Geavanceerde operatielampen

Faro operatielampen onderscheiden zich door een schaduwloze lichtbundel en een perfecte lichtconcentratie. Door intensieve samenwerking met research instituten weet Faro innovatieve technologie te combineren met modern en functioneel design. G.Comm operatielampen bieden innovatieve ledverlichting met regelbare kleurtemperatuur en lichtintensiteit. Optimaal geschikt voor chirurgie dankzij het sterke contrast dat de lampen zichtbaar maken.

KaVo levert de KaVoLUX 540 LED operatielamp die standaard is uitgerust met het gepatenteerde Composave systeem dat bediend wordt via een sensor. Door het leveren van topkwaliteit producten ligt er een uitstekende basis. U zult kunnen ervaren dat de manier waarop wij u van dienst zijn en onze persoonlijke service het verschil zal maken. Een verschil waarvan wij hopen dat het leidt tot een lach op uw gezicht.

  • geavanceerde-operatielampen-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Wilt u weten wat de beste keuze is voor u?

Kom het bekijken in onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u zelf kunt ervaren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van praktijk- en werkplekverlichting. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen.

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Ronald Roojers - Directeur bij Dental Partners Rotterdam

‘Met onze persoonlijke service bieden we niet alleen totaaloplossingen op maat voor levering en installatie, maar zorgen we ook voor perfect verhelpen van eventuele storingen.’

Ronald Roojers - Directeur

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer