Van pincet tot
automatische schuifdeuren

Het totaalconcept tot in de details doordacht

Kunt u iedere dag met plezier uw werk doen dankzij optimale praktijkinrichting en onberispelijke service van uw leverancier?

Wat is er comfortabeler dan te werken in een omgeving waarin u zich prettig voelt en zo wordt geserviced dat uw beroepsuitoefening zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt? Door onze uiterst persoonlijke benadering, met ouderwetse service, zijn wij in staat uw wensen en behoeften van praktijkinrichting tot apparatuur en verbruiksgoederen exact en kwalitatief hoogwaardig in te vullen en u daarmee dagelijks werkplezier te bezorgen.


Turnkey praktijkinrichting  voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en mondhygiënisten

U vindt bij Dental Partners een partner die u alle zorgen voor praktijkinrichting en apparatuur uit handen neemt. Wij zorgen voor een totaalplan, exact afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Hoe uw praktijkinterieur er uit gaat zien, kunt u zelf bepalen in de ruime keuze van materialen zoals hout, glas, staal en in de kleurstelling. Voor uw apparatuur vindt u bij ons de nieuwste producten van gerenommeerde merken zodat u met veel plezier kunt werken met ‘state of the art’ apparaten en instrumenten.


We helpen u graag met alle bijkomende zaken voor een goedlopende praktijk

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op veel fronten zorgen uit handen nemen. We kunnen een ontwerp in 3D maken zodat u een goed beeld krijgt.
We verzorgen het projectmanagement bij verbouwing of inrichting. Via ons relatienetwerk helpen wij u desgewenst graag met de benodigde financiering. Ook zijn wij in staat het KEW dossier voor u op te stellen, en kunnen we de microbiologische waterkwaliteit voor u meten.


Service van Dental Partners: Alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook

Alle medewerkers van Dental Partners hebben één belangrijk doel voor ogen: u optimaal van dienst zijn en uw werk zo plezierig mogelijk maken. Dat gaat van het advies bij aanschaf en installatie van apparatuur en producten tot preventief onderhoud en het oplossen van storingen.


Onze technische dienst staat voor u klaar

Voor installatie en preventief onderhoud van apparatuur en het oplossen van storingen staan gecertificeerde monteurs voor u klaar. Met onze telefonische support of een snelle interventie van een monteur is uw praktijk binnen de kortste keren weer storingvrij.


Neem de proef op de som, kom kennismaken in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. U kunt daar de apparatuur bekijken en in een gesprek met onze specialisten alle mogelijkheden bespreken.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen op 010 245 1880.

‘Pas als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dat gaat van advies en installatie tot preventief onderhoud en oplossen van storingen.’
René van Langeveld - Projectleider
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER