Duurzaam en milieuvriendelijk

  • hoek-en-handstukken-assortiment-dental-partners-rotterdam-(1).png

Hand- en hoekstukken

Kwalitatief hoogwaardige hand- en hoekstukken zijn noodzakelijk om uw handelingen zo doeltreffend en eenvoudig mogelijk te kunnen uitvoeren. Elke professional heeft zijn eigen voorkeuren en daarom kiest u de tandheelkundige instrumenten die voor u persoonlijk het meest geschikt zijn. Maar toch is het ook van belang om te kijken naar functionaliteit, ergonomisch design, levensduur en betrouwbaarheid. Voor Dental Partners staan kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Daarom kiezen wij voor de hand- en hoekstukken van KaVo, NSK en Faro. 

U vindt bij ons zowel de rode als de blauwe en groene hand- en hoekstukken en ook turbines of airrotors en handstukken. Alle hoekstukken kenmerken zich door ergonomische vormgeving in combinatie met gebruik van lichtgewicht materialen. Dit levert voor u optimaal gebruiksgemak. Alle hoekstukken en turbines/airrotors kunt met thermo-desinfectie of autoclaaf tot 135ºC reinigen. 

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Functioneel, economisch flexibel en betrouwbaar

KaVo hand- en hoekstukken zijn functioneel, economisch flexibel en betrouwbaar zodat u uw dagelijks werk met gemak kunt uitvoeren. Topkwaliteit productie zorgt voor lange levensduur, gebruik van eerste klas materialen zorgt voor de beste mogelijkheden voor reiniging en sterilisatie. 

NSK combineert een geperfectioneerd ontwerp met geavanceerde technologie om instrumenten met een uitzonderlijke levensduur te kunnen aanbieden. De gebruikte technieken zorgen er voor dat de producten uitstekend bestand zijn tegen sterilisatie en daarmee optimaal gebruiksgemak bieden. 

Faro hand- en hoekstukken zijn ergonomisch, functioneel en gemaakt van de beste kwaliteit materialen zodat duurzaamheid en gemak verzekerd zijn. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden optimaal gebruiksgemak.

  • functioneel-hand-en-hoekstukken-assortiment-dental-partners-rotterdam.jpg

Welke hand- en hoekstukken zijn voor u geschikt?

Wilt u meer weten over de voor u meest geschikte hand- en hoekstukken? Vraag het Dental Partners.

Aarzel niet om onze medewerkers te benaderen met uw vragen over onze hand- en hoekstukken. Zij voorzien u graag van advies en denken met u mee om de beste producten te vinden. U kunt ons bereiken via het contactformulier van de website of ons even bellen.

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Ronald Roojers - Directeur bij Dental Partners Rotterdam

‘Om onze klanten optimaal van dienst te zijn en hun werk zo plezierig mogelijk te maken bieden wij niet alleen producten van topkwaliteit maar ook service op maat.’

Ronald Roojers - Directeur

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer