Praktisch en
ergonomisch
werkplek-design

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Behandeleenheden

Uw werkwijze is leidend voor de keuze van een behandelunit of behandelstoel
Als u kiest voor een geïntegreerde behandelunit kiest u voor een veilige en ergonomisch verantwoorde werkplek voor uzelf, de assistenten en de patiënten. Een doordacht artsenelement, een makkelijk bedienbare assistent-unit en geautomatiseerde hygiënefuncties zijn de belangrijke componenten voor een optimaal behandelsysteem. Bij Dental Partners vindt u een breed assortiment van de kwaliteitsmerken OMS, KaVo en DKL. Er zijn behandelunits voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en mondhygiënisten.

Voor elke tandheelkundige discipline een speciale behandelunit van OMS, KaVo of DKL
Voor OMS heeft Dental Partners de alleenvertegenwoordiging voor Nederland. Dit familiebedrijf is al 60 jaar toonaangevend in optimale ergonomie voorzien van Italiaans design. Elke behandelunit wordt op maat afgestemd op de verschillende disciplines in de tandheelkunde.

OMS biedt bijvoorbeeld een behandelunit voor linkshandige professionals of behandelstoelen die uitstekend geschikt zijn voor behandeling van minder valide patiënten.


KaVo staat garant voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid in materialen en vakmanschap. De KaVo units bieden optimale beweeglijkheid voor perfect ergonomisch verantwoord werken in elke houding bij elk soort behandeling.

Een DKL behandelunit valt op door het buitengewone design en de materialen waarvan deze is gemaakt: RVS en glas. Deze behandelstoelen combineren ergonomie met technologie op het hoogste niveau.

De behandeleenheden die u bij Dental Partners vindt gaan altijd gepaard met onze uiterst persoonlijke service en aandacht. Hier maken wij het verschil, en dit zorgt voor een lach.

U wilt weloverwogen beslissen welke behandelunit u kiest? Laat u adviseren door de specialisten van Dental Partners.
Van de keuze van de behandelunit hangt veel af, dus advies op maat is belangrijk. Bij Dental Partners vindt u specialisten met jarenlange ervaring die bekend zijn met alle details van de verschillende soorten units. Kom langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken en te bespreken. U kunt een afspraak maken via het contactformulier van de website of ons even bellen op 010 245 1880.


‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Een antwoord vinden op specifieke wensen en behoeften van iedere individuele klant is wat mij iedere dag weer motiveert.’
Maurits van der Velde - Accountmanager
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER