Praktisch en ergonomisch werkplek-design

  • uw-werkwijze-is-leidend-voor-de-keuze-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Uw werkwijze is leidend voor de keuze

Als u kiest voor een geïntegreerde behandelunit kiest u voor een veilige en ergonomisch verantwoorde werkplek voor uzelf, de assistenten en de patiënten. Een doordacht artsenelement, een makkelijk bedienbare assistent-unit en geautomatiseerde hygiënefuncties zijn de belangrijke componenten voor een optimaal behandelsysteem. Bij Dental Partners vindt u een breed assortiment van de kwaliteitsmerken OMS, KaVo en DKL. Er zijn behandelunits voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en mondhygiënisten.

Voor elke discipline een speciale behandelunit

Voor OMS heeft Dental Partners de alleenvertegenwoordiging voor Nederland. Dit familiebedrijf is al 60 jaar toonaangevend in optimale ergonomie voorzien van Italiaans design. Elke behandelunit wordt op maat afgestemd op de verschillende disciplines in de tandheelkunde.

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Optimale beweeglijkheid en ergonomisch verantwoord

OMS biedt bijvoorbeeld een behandelunit voor linkshandige professionals of behandelstoelen die uitstekend geschikt zijn voor behandeling van minder valide patiënten. KaVo staat garant voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid in materialen en vakmanschap. De KaVo units bieden optimale beweeglijkheid voor perfect ergonomisch verantwoord werken in elke houding bij elk soort behandeling.

Een DKL behandelunit valt op door het buitengewone design en de materialen waarvan deze is gemaakt: RVS en glas. Deze behandelstoelen combineren ergonomie met technologie op het hoogste niveau. De behandeleenheden die u bij Dental Partners vindt gaan altijd gepaard met onze uiterst persoonlijke service en aandacht. Hier maken wij het verschil, en dit zorgt voor een lach.

  • optimale-beweeglijkheid-en-ergonomisch-verantwoord-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

U wilt weloverwogen beslissen?

Laat u adviseren door de specialisten van Dental Partners.

Van de keuze van de behandelunit hangt veel af, dus advies op maat is belangrijk. Bij Dental Partners vindt u specialisten met jarenlange ervaring die bekend zijn met alle details van de verschillende soorten units. Kom langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken en te bespreken. U kunt een afspraak maken via het contactformulier van de website of ons even bellen.

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Maurits van der Velde - Accountmanager bij Dental Partners Rotterdam

‘Zorgen dat iedere klant blij wordt van de oplossingen die wij kunnen bieden, daar ga ik voor.’

Maurits van der Velde - Accountmanager

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer