Hét hart van uw praktijk

  • afzuigsystemen-assortiment-dental-partners-rotterdam.png

Afzuigsystemen

De juiste afzuigmotor voor uw praktijk 

De afzuigmotor wordt wel het hart van de tandheelkundige praktijk genoemd. U kunt daarbij kiezen voor een nat of droog vacuümsysteem. 

De merken die u vindt bij Dental Partners zijn van hoge kwaliteit. Voor onze uiterst persoonlijke service geldt hetzelfde. Dit samen is de garantie voor optimale tevredenheid.

Dental Partners heeft gekozen voor Cattani en Dürr, merken van een hoog kwaliteitsniveau die uitblinken betrouwbaarheid en lange levensduur.

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid

Cattani is wereldwijd marktleider in de tandheelkundige branche met hun productrange van met name vacuümsystemen en compressoren. Cattani heeft op diverse terreinen bewezen dat ze vooraanstaande technologie ontwikkelen. Cattani ESAM ontwikkelde en fabriceerde onderdelen voor het Space Shuttle project van de NASA en Cattani is huisleverancier van Ferrari en voor de Eurostar.

Dürr is al meer dan 75 jaar één van de grootste Duitse dental fabrikanten en een vaste partner van Dental Partners. In het assortiment vindt u hoogwaardige robuuste motoren voor separatie van lucht, vloeistof en amalgaam. Voor uw praktijk maakt Dürr individuele berekeningen voor het aanleggen van het juiste leidingnetwerk.

  • bewezen-kwaliteit-afzuigsystemen-assortiment-dental-partners-rotterdam.jpg

Maak een afspraak voor advies op maat

Maak een afspraak voor advies op maat en bekijk de producten in onze showroom.

We ontvangen u graag geheel vrijblijvend in onze showroom, waar u de producten kunt bekijken en waar onze adviseurs alle tijd nemen om voor uw werkruimtes de juiste afzuigmotor te vinden. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons even bellen.

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Ronald Roojers - Directeur bij Dental Partners Rotterdam

‘Om onze klanten optimaal van dienst te zijn en hun werk zo plezierig mogelijk te maken bieden wij niet alleen producten van topkwaliteit maar ook service op maat.’

Ronald Roojers - Directeur

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer