Hét hart van
uw praktijk

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Afzuigsystemen

De juiste afzuigmotor voor uw praktijk
De afzuigmotor wordt wel het hart van de tandheelkundige praktijk genoemd. U kunt daarbij kiezen voor een nat of droog vacuümsysteem. Dental Partners heeft gekozen voor Cattani en Dürr, merken van een hoog kwaliteitsniveau die uitblinken betrouwbaarheid en lange levensduur.

Bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr
Cattani is wereldwijd marktleider in de tandheelkundige branche met hun productrange van met name vacuümsystemen en compressoren. Cattani heeft op diverse terreinen bewezen dat ze vooraanstaande technologie ontwikkelen. Cattani ESAM ontwikkelde en fabriceerde onderdelen voor het Space Shuttle project van de NASA en Cattani is huisleverancier van Ferrari en voor de Eurostar.

Dürr is al meer dan 75 jaar één van de grootste Duitse dental fabrikanten en een vaste partner van Dental Partners. In het assortiment vindt u hoogwaardige robuuste motoren voor separatie van lucht, vloeistof en amalgaam. Voor uw praktijk maakt Dürr individuele berekeningen voor het aanleggen van het juiste leidingnetwerk.

De merken die u vindt bij Dental Partners zijn van hoge kwaliteit. Voor onze uiterst persoonlijke service geldt hetzelfde. Dit samen is de garantie voor optimale tevredenheid.

Maak een afspraak voor advies op maat en bekijk de producten in onze showroom.
We ontvangen u graag geheel vrijblijvend in onze showroom, waar u de producten kunt bekijken en waar onze adviseurs alle tijd nemen om voor uw werkruimtes de juiste afzuigmotor te vinden. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 010 245 1880.

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Met onze persoonlijke service bieden we niet alleen totaaloplossingen op maat voor levering en installatie, maar zorgen we ook voor perfect verhelpen van eventuele storingen.’
Ronald Roojers - Directeur
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER