Hygiëne van de hoogste graad

  • summox-one-assortiment-dental-partners-rotterdam.png

Summox One

Exclusief verkrijgbaar bij DPR

One end-to-end, intelligent systeem voor reinigen, desinfecteren en steriliseren. Summox One is een volledig geautomatiseerd systeem, zonder menselijke interactie, voor het reinigen, desinfecteren, steriliseren en documenteren van alle instrumenten inclusief hand- en hoekstukken. Klaar in 7-15 minuten!

Lees meer
SummoxOne_Altijd-steriel.svg

Altijd steriel

Het eerste alles-in-één systeem dat zorgt voor efficiënte planning en maximale dagelijkse productiviteit van uw praktijk door een gestroomlijnd sterilisatieproces.

SummoxOne_Efficiënt-en-snel.svg

Efficiënt en snel

De Summox One verzorgt het complete proces van reinigen, desinfecteren, steriliseren en labellen van uw instrumentarium binnen 15 minuten.

SummoxOne_Revolutionaire-veiligheid.svg

Revolutionaire veiligheid

De Summox One elimineert alle residuen die bij handmatige reiniging kunnen achterblijven en zorgt voor feilloze sterilisatie volgens wereldwijde richtlijnen.

  • melag-en-euronda-bieden-geavanceerde-sterilisatoren-en-autoclaven-sterilisatieapparatuur-dental-part

Sterilisatieapparatuur

Apparatuur van hoge kwaliteit maakt uw werk plezieriger

Als professional wilt u de best mogelijke prestaties leveren voor de tandheelkundige verzorging van uw patiënten. Dan is het vanzelfsprekend dat u ook kiest voor de best mogelijke kwaliteit van uw apparatuur. Dental Partners biedt u een breed scala aan apparatuur op het gebied van sterilisatie en desinfectie die u in staat stelt om de beste kwaliteit zorg te leveren. Binnen onze kwaliteitsfilosofie kiezen wij voor de topmerken Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u verzekerd bent van plezierig en probleemloos werken.

Geavanceerde sterilisatoren en autoclaven

Melag produceert al jarenlang hoogwaardige klasse B sterilisatoren die bekend staan om hun Duitse “Grundlichkeit”. Deze klasse B sterilisatoren garanderen een optimaal sterilisatieproces. De Euronda klasse B sterilisatoren hebben 5 voor elke toepassing specifieke sterilisatieprogramma's. De sterilisatoren kunnen worden geleverd met onder andere een ingebouwde thermische printer, waarmee alle - volgens de norm vereiste - gegevens betrouwbaar gedocumenteerd worden.

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Thermodesinfectoren

Smeg en Miele leveren topkwaliteit thermodesinfectoren

Smeg levert al vele jaren de RVS thermodesinfectoren in de maten 60 en 45cm, in zowel 230V als 380V. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor een goed gevoel en probleemloos werken. 

Miele thermodesinfectoren zijn in tandheelkunde een begrip en staan borg voor de spreekwoordelijke Miele kwaliteit. Keuze uit RVS of wit, wel of niet gekoppeld aan processoftware. Dat wij alleen topkwaliteit apparatuur leveren is eigenlijk niet zo bijzonder. Waar we u echt blij mee willen maken is onze persoonlijke aandacht en service.

  • smeg-en-miele-leveren-topkwaliteit-thermodesinfectoren-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotter

U wilt zeker weten dat u de juiste apparatuur kiest?

Vraag advies van onze specialisten. Maak nu een afspraak.

Onze specialisten adviseren u graag uitgebreid om zo samen met u te bekijken wat de beste oplossing is. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u ook diverse apparaten bekijken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van deze website of ons bellen.

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Maurits van der Velde - Accountmanager bij Dental Partners Rotterdam

‘Zorgen dat iedere klant blij wordt van de oplossingen die wij kunnen bieden, daar ga ik voor.’

Maurits van der Velde - Accountmanager

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer