Gegarandeerde
luchtkwaliteit

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Compressoren

Droge, olievrije en antibacteriële lucht voor koeling en levensduur van uw micromotoren
Een compressor zorgt ervoor dat altijd droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht beschikbaar is. Daarom vormen compressoren met afzuigmotoren het hart van uw praktijk. Dental Partners heeft gekozen voor Dürr en Cattani als betrouwbare merken met een lange levensduur en een laag energieverbruik. Ook vergen deze apparaten weinig onderhoud.

Gegarandeerde luchtkwaliteit en lange levensduur met Dürr en Catani compressoren
Dürr compressoren produceren olievrije, droge en hygiënische lucht. Door toepassing van de nieuwste membraantechniek en een antibacteriële binnencoating van de luchttank bent u altijd verzekerd van droge, hygiënische en smaak- en geurvrije lucht.

Cattani compressoren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Alle modellen zijn olievrij en uitgevoerd met een luchtdroger en luchtfilter, als ook een luchttank met teflon bekleding. U werkt dus altijd met zuivere, olievrije en vochtvrije perslucht.

Kiezen voor de merken compressoren die Dental Partners levert betekent kiezen voor kwalitatieve zekerheid. U zult ervaren dat de ondersteuning en service van Dental Partners aanleiding zijn tot een tevreden glimlach.

Wilt u meer weten over compressoren? Maak een afspraak en bezoek onze showroom.
Om u te helpen bij uw keuze vertellen onze specialisten u graag alle details van de compressoren in ons assortiment. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u in alle rust de mogelijkheden bespreken. Maak een afspraak via het contactformulier van de website of bel ons even op 010 245 1880.

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Noem het ‘ouderwets’, maar onze uiterst persoonlijke service is voor mij wel de basis om onze relaties op de juiste manier te bedienen.’
Ronald Bonte - Directeur
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER