Gegarandeerde luchtkwaliteit

  • droge-olievrije-lucht-compressoren-assortiment-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Droge, olievrije en antibacteriële lucht voor koeling en levensduur van uw micromotoren

Een compressor zorgt ervoor dat altijd droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht beschikbaar is. Daarom vormen compressoren met afzuigmotoren het hart van uw praktijk.

Dental Partners heeft gekozen voor Dürr en Cattani als betrouwbare merken met een lange levensduur en een laag energieverbruik. Ook vergen deze apparaten weinig onderhoud.

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Gegarandeerde luchtkwaliteit en lange levensduur met Dürr en Catani compressoren 

Dürr compressoren produceren olievrije, droge en hygiënische lucht. Door toepassing van de nieuwste membraantechniek en een antibacteriële binnencoating van de luchttank bent u altijd verzekerd van droge, hygiënische en smaak- en geurvrije lucht.

Cattani compressoren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Alle modellen zijn olievrij en uitgevoerd met een luchtdroger en luchtfilter, als ook een luchttank met teflon bekleding. U werkt dus altijd met zuivere, olievrije en vochtvrije perslucht.

Kiezen voor de merken compressoren die Dental Partners levert betekent kiezen voor kwalitatieve zekerheid. U zult ervaren dat de ondersteuning en service van Dental Partners aanleiding zijn tot een tevreden glimlach.

  • gegarandeerde-luchtkwaliteit-compressoren-assortiment-dental-partners-rotterdam.jpg

Wilt u meer weten over compressoren?

Maak een afspraak en bezoek onze showroom.

Om u te helpen bij uw keuze vertellen onze specialisten u graag alle details van de compressoren in ons assortiment. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u in alle rust de mogelijkheden bespreken. Maak een afspraak via het contactformulier van de website of bel ons even.

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Maurits van der Velde - Accountmanager bij Dental Partners Rotterdam

‘Zorgen dat iedere klant blij wordt van de oplossingen die wij kunnen bieden, daar ga ik voor.’

Maurits van der Velde - Accountmanager

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer