Design en functie
in
optima forma

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Meubilair

Een nieuw praktijkinterieur waar u blij van wordt
De interieurinrichting van uw praktijk is niet alleen voor uzelf en uw medewerkers belangrijk als werkomgeving, maar ook als visitekaartje voor uw patiënten. Door uitgebreid met u mee te denken in keuze van kleuren en materialen scheppen wij de sfeer die u wenst en waarin uw patiënten zich thuis voelen.

Graag helpen wij u op weg met een kosteloos intakegesprek waarin wij uw wensen inventariseren. Daarna maken wij een voorstel voor uw nieuwe praktijkinrichting door middel van een 3D-tekening, zodat u een goed beeld krijgt. Wanneer u met onze voorstellen akkoord gaat maken wij bouwtekeningen en verzorgt onze projectleider voor u de begeleiding van de uitvoering.

Het beste en mooiste meubilair van Skapa en DentalArt
Bij Dental Partners kunt u uitgaan van topkwaliteit op alle aspecten van onze dienstverlening, dit geldt ook voor de merken die wij voeren. Voor praktijkmeubilair kiezen wij voor Skapa en Dental Art. De producten van Skapa, waaronder sterilisatiemeubelen en hygiënekasten, munten uit in vormgeving, materiaalgebruik en afwerking. Door toepassing van technische snufjes zoals speciale soft-close/push-to-open lades wordt het werken vergemakkelijkt. De toegepaste solid surface HiMacs materialen zijn duurzaam maar bovenal hygiënisch. De metalen praktijkmeubelen van Dental Art zijn niet alleen degelijk, maar onderscheiden zich door Italiaans design. De modulaire opbouw en de vele kleuropties bieden uitstekende mogelijkheden om praktisch en flexibel in te richten.

Natuurlijk is het belangrijk dat u bij Dental Partners alleen meubilair vindt van het hoogste kwaliteitsniveau. Maar u mag ook rekenen op onze persoonlijke service waarmee wij willen zorgen voor een lach op uw gezicht.

Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden, bezoek onze showroom
U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u in alle rust met onze specialisten de vele mogelijkheden voor interieurinrichting kunt bekijken en bespreken.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen op 010 245 1880.

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Noem het ‘ouderwets’, maar onze uiterst persoonlijke service is voor mij wel de basis om onze relaties op de juiste manier te bedienen.’
Ronald Bonte - Directeur
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER