Innovatieve en heldere diagnostiek

  • voor-uw-diagnose-wilt-u-vertrouwen-op-de-resultaten-rontgen-digitalisering-dental-partners-rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor uw diagnose wilt u vertrouwen op de resultaten

Röntgendiagnostiek is een onmisbaar hulpmiddel om tandheelkundige afwijkingen te vinden en te bekijken. Als u afwijkingen aan wortels, tanden en kiezen tijdig ontdekt, verkleint u de kans op schade en behandelkosten. 

Het gebruik van de juiste apparatuur en materialen is doorslaggevend voor het stellen van uw diagnose. Daarom moet u ook zeker zijn van de onberispelijke kwaliteit van de apparatuur. Ook voor Dental Partners geldt dat wij alleen die producten willen leveren en servicen die het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau bieden.

DPR-beeldmerk-grijs.svg

Innovatieve en betrouwbare diagnostiek

Digitaal röntgen is niet meer weg te denken uit de tandheelkundige praktijk vanwege de enorme voordelen ten opzichte van conventionele systemen. KaVo ontwerpt digitale röntgensystemen die u van essentiële informatie voorzien om een accurate diagnose te stellen. De ontwikkelaars van KaVo zijn toegewijd aan het leveren van voortdurend innovatieve en betrouwbare oplossingen. Elk apparaat is ontwikkeld met een oog voor de behandelaar en de patiënt. 

Röntgenapparatuur van Dürr maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken die een snelle beeldoverdracht met hoge resolutie mogelijk maken. MyRay is reeds vele jaren wereldwijd vooruitstrevend en bekend met hun gehele assortiment röntgenapparaten en oplossingen voor digitale weergave. Zowel intra orale röntgenapparaten (draadloos of bedraad) alsmede de Hyperion serie (OPG en CBCT apparaten) zorgen voor ruime kwalitatief hoogwaardige keuzemogelijkheden. Het is logisch dat u voor uw praktijk kiest voor de beste kwaliteit röntgenapparatuur. Als u kiest voor Dental Partners zult u ervaren dat u ook kiest voor de beste persoonlijke service. We willen zorgen voor een lach op uw gezicht.

  • innovatieve-en-betrouwbare-diagnostiek-rontgen-digitalisering-dental-partners-rotterdam.jpg

Meer weten over digitale röntgensystemen?

Vraag het Dental Partners

Om u te informeren over de verschillende röntgensystemen kunt u het beste een afspraak maken in de showroom van Dental Partners Rotterdam. U kunt daar in alle rust overleggen met onze specialisten die u graag voorzien van advies op maat, zodat u verzekerd bent van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. U kunt een afspraak maken via het contactformulier of ons even bellen

 Bel ons op 010 - 245 1880 010 - 245 1880 

Ronald Roojers - Directeur bij Dental Partners Rotterdam

‘Om onze klanten optimaal van dienst te zijn en hun werk zo plezierig mogelijk te maken bieden wij niet alleen producten van topkwaliteit maar ook service op maat.’

Ronald Roojers - Directeur

Bekijk ons assortiment

assortiment-meubilair-dental-partners-rotterdam.jpg

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Lees meer
assortiment-sterilisatieapparatuur-dental-partners-rotterdam.jpg

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Lees meer
assortiment-behandeleenheden-dental-partners-rotterdam.jpg

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Lees meer
assortiment-verlichting-dental-partners-rotterdam.jpg

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Lees meer
assortiment-digitale-rontgen-dental-partners-rotterdam.jpg

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Lees meer
assortiment-afzuigsystemen-dental-partners-rotterdam.jpg

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Lees meer
assortiment-compressoren-dental-partners-rotterdam.jpg

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Lees meer
assortiment-occasions-dental-partners-rotterdam.jpg

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Lees meer
assortiment-microscopen-loepbrillen-dental-partners-rotterdam.jpg

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Lees meer
assortiment-verbruiksartikelen-dental-partners-rotterdam.jpg

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-hand-en-hoekstukken-dental-partners-rotterdam.jpg

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Lees meer
assortiment-summox-one-dental-partners-rotterdam.jpg

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten. 

Lees meer