Unieke en moderne
verlichtingsoplossingen

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Verlichting

Praktijkverlichting en werkplekverlichting voor ontspannen werken
Om prettig en ontspannen te werken is een goede verlichting essentieel. Met de juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperaturen ontstaat een werkomgeving waarin u gezond en veilig kunt werken. Iedere praktijksituatie is uniek, uw specifieke wensen en behoeften staan centraal. Wij zorgen voor maatwerk voor uw praktijk.  

Voor Dental Partners is kwaliteit leidend. Daarom kiezen wij voor het beste op gebied van verlichtingsoplossingen.

Geavanceerde verlichtingsplossingen van Dentled, Vison Ceiling
Dentled zorgt voor optimale lichtverdeling met ledverlichting, exact afgestemd op het interieur, de voorgeschreven normen en de werkpleksituatie voor tandartsen, hygiënisten en tandtechnici.

Vision ceiling biedt lichtoplossingen met LED panelen die voorzien zijn van unieke fotoprints en brengt zo sfeer en beleving in een praktijk. Naast de FotoLED panelen zorgt Vision ceiling ook voor basis-, directe- en indirecte verlichting in verschillende lichtsterkten en kleurtemperaturen. Zo zijn er voor alle specifieke praktijken oplossingen op maat.

Geavanceerde operatielampen Faro, G.Comm en Kavo
Faro operatielampen onderscheiden zich door een schaduwloze lichtbundel en een perfecte lichtconcentratie. Door intensieve samenwerking met research instituten weet Faro innovatieve technologie te combineren met modern en functioneel design.

G.Comm operatielampen bieden innovatieve ledverlichting met regelbare kleurtemperatuur en lichtintensiteit. Optimaal geschikt voor chirurgie dankzij het sterke contrast dat de lampen zichtbaar maken.

KaVo levert de KaVoLUX 540 LED operatielamp die standaard is uitgerust met het gepatenteerde Composave systeem dat bediend wordt via een sensor. 

Door het leveren van topkwaliteit producten ligt er een uitstekende basis. U zult kunnen ervaren dat de manier waarop wij u van dienst zijn en onze persoonlijke service het verschil zal maken.  Een verschil waarvan wij hopen dat het leidt tot een lach op uw gezicht.

Wilt u weten wat de beste keuze is voor u? Kom het bekijken in onze showroom.
U bent van harte welkom in onze showroom, waar u zelf kunt ervaren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van praktijk- en werkplekverlichting. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen op 010 245 1880.


‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Met meer dan 25 jaar ervaring mag ik gerust zeggen dat wij als geen ander weten hoe wij moeten inspelen op de wensen en behoeften van de tandheelkundige praktijk.’
Ronald Bonte - Directeur
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER