Innovatieve en
heldere
diagnostiek

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Röntgen / Digitalisering

Voor uw diagnose wilt u vertrouwen op de resultaten van het beste röntgensysteem
Röntgendiagnostiek is een onmisbaar hulpmiddel om tandheelkundige afwijkingen te vinden en te bekijken. Als u afwijkingen aan wortels, tanden en kiezen tijdig ontdekt, verkleint u de kans op schade en behandelkosten. Het gebruik van de juiste apparatuur en materialen is doorslaggevend voor het stellen van uw diagnose. Daarom moet u ook zeker zijn van de onberispelijke kwaliteit van de apparatuur. Ook voor Dental Partners geldt dat wij alleen die producten willen leveren en servicen die het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau bieden.

Innovatieve en betrouwbare diagnostiek van KaVo , Dürr en MyRay
Digitaal röntgen is niet meer weg te denken uit de tandheelkundige praktijk vanwege de enorme voordelen ten opzichte van conventionele systemen.

KaVo ontwerpt digitale röntgensystemen die u van essentiële informatie voorzien om een accurate diagnose te stellen. De ontwikkelaars van KaVo zijn toegewijd aan het leveren van voortdurend innovatieve en betrouwbare oplossingen. Elk apparaat is ontwikkeld met een oog voor de behandelaar en de patiënt.

Röntgenapparatuur van Dürr maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken die een snelle beeldoverdracht met hoge resolutie mogelijk maken.
MyRay is reeds vele jaren wereldwijd vooruitstrevend en bekend met hun gehele assortiment röntgenapparaten en oplossingen voor digitale weergave. Zowel intra orale röntgenapparaten (draadloos of bedraad) alsmede de Hyperion serie (OPG en CBCT apparaten) zorgen voor ruime kwalitatief hoogwaardige keuzemogelijkheden.

Het is logisch dat u voor uw praktijk kiest voor de beste kwaliteit röntgenapparatuur. Als u kiest voor Dental Partners zult u ervaren dat u ook kiest voor de beste persoonlijke service. We willen zorgen voor een lach op uw gezicht.

Wilt u meer weten over de digitale wereld van röntgensystemen? Vraag het Dental Partners
Om u te informeren over de verschillende röntgensystemen kunt u het beste een afspraak maken in de showroom van Dental Partners Rotterdam. U kunt daar in alle rust overleggen met onze specialisten die u graag voorzien van advies op maat, zodat u verzekerd bent van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. U kunt een afspraak maken via het contactformulier of ons even bellen op 010 245 1880.
‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Voor praktijkinrichting en apparatuur zorgen wij voor een totaalplan waarin individuele wensen en behoeften van onze klanten centraal staan.’
René van Langeveld - Projectleider
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER