Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Totaalconcept header dental partners rotterdam

Van idee tot realisatie

Het totaalconcept

Tot in de details doordacht

Kunt u iedere dag met plezier uw werk doen dankzij optimale praktijkinrichting en onberispelijke service van uw leverancier? Wat is er comfortabeler dan te werken in een omgeving waarin u zich prettig voelt en zo wordt geserviced dat uw beroepsuitoefening zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt? Door onze uiterst persoonlijke benadering, met ouderwetse service, zijn wij in staat uw wensen en behoeften van praktijkinrichting tot apparatuur en verbruiksgoederen exact en kwalitatief hoogwaardig in te vullen en u daarmee dagelijks werkplezier te bezorgen. 

Turnkey praktijkinrichting

U vindt bij Dental Partners een partner die u alle zorgen voor praktijkinrichting en apparatuur uit handen neemt. Wij zorgen voor een totaalplan, exact afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Hoe uw praktijkinterieur er uit gaat zien, kunt u zelf bepalen in de ruime keuze van materialen zoals hout, glas, staal en in de kleurstelling. Voor uw apparatuur vindt u bij ons de nieuwste producten van gerenommeerde merken zodat u met veel plezier kunt werken met ‘state of the art’ apparaten en instrumenten. 

We helpen u graag voor een goedlopende praktijk

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op veel fronten zorgen uit handen nemen. We kunnen een ontwerp in 3D maken zodat u een goed beeld krijgt. We verzorgen het projectmanagement bij verbouwing of inrichting. Via ons relatienetwerk helpen wij u desgewenst graag met de benodigde financiering. Ook zijn wij in staat het KEW dossier voor u op te stellen, en kunnen we de microbiologische waterkwaliteit voor u meten.

Alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook

Alle medewerkers van Dental Partners hebben één belangrijk doel voor ogen: u optimaal van dienst zijn en uw werk zo plezierig mogelijk maken. Dat gaat van het advies bij aanschaf en installatie van apparatuur en producten tot preventief onderhoud en het oplossen van storingen.

Onze technische dienst staat voor u klaar

Voor installatie en preventief onderhoud van apparatuur en het oplossen van storingen staan gecertificeerde monteurs voor u klaar. Met onze telefonische support of een snelle interventie van een monteur is uw praktijk binnen de kortste keren weer storingvrij.

Totaalconcept assortiment dental partners rotterdam
Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

Neem de proef op de som

Kom kennismaken in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.
U kunt daar de apparatuur bekijken en in een gesprek met onze specialisten alle mogelijkheden bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen.

Rene van langeveld team dental partners rotterdam

‘Pas als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dat gaat van advies en installatie tot preventief onderhoud en oplossen van storingen.’

René van Langeveld - Projectleider

Bekijk ons assortiment

Assortiment meubilair dental partners rotterdam

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Assortiment sterilisatieapparatuur dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Assortiment behandeleenheden dental partners rotterdam

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Assortiment verlichting dental partners rotterdam

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Assortiment digitale rontgen dental partners rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Assortiment afzuigsystemen dental partners rotterdam

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Assortiment compressoren dental partners rotterdam

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Assortiment occasions dental partners rotterdam

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Assortiment microscopen loepbrillen dental partners rotterdam

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Assortiment verbruiksartikelen dental partners rotterdam

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment hand en hoekstukken dental partners rotterdam

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment summox one dental partners rotterdam

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten.