Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Verlichting assortiment header dental partners rotterdam

Unieke en moderne verlichtingsoplossingen

Verlichting

Praktijkverlichting en werkplekverlichting

Om prettig en ontspannen te werken is een goede verlichting essentieel. Met de juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperaturen ontstaat een werkomgeving waarin u gezond en veilig kunt werken. Iedere praktijksituatie is uniek, uw specifieke wensen en behoeften staan centraal.

Geavanceerde verlichtingsplossingen

Dentled zorgt voor optimale lichtverdeling met ledverlichting, exact afgestemd op het interieur, de voorgeschreven normen en de werkpleksituatie voor tandartsen, hygiënisten en tandtechnici. Vision ceiling biedt lichtoplossingen met LED panelen die voorzien zijn van unieke fotoprints en brengt zo sfeer en beleving in een praktijk. Naast de FotoLED panelen zorgt Vision ceiling ook voor basis-, directe- en indirecte verlichting in verschillende lichtsterkten en kleurtemperaturen. Zo zijn er voor alle specifieke praktijken oplossingen op maat.

Geavanceerde operatielampen

Faro operatielampen onderscheiden zich door een schaduwloze lichtbundel en een perfecte lichtconcentratie. Door intensieve samenwerking met research instituten weet Faro innovatieve technologie te combineren met modern en functioneel design. G.Comm operatielampen bieden innovatieve ledverlichting met regelbare kleurtemperatuur en lichtintensiteit. Optimaal geschikt voor chirurgie dankzij het sterke contrast dat de lampen zichtbaar maken.

KaVo levert de KaVoLUX 540 LED operatielamp die standaard is uitgerust met het gepatenteerde Composave systeem dat bediend wordt via een sensor. Door het leveren van topkwaliteit producten ligt er een uitstekende basis. U zult kunnen ervaren dat de manier waarop wij u van dienst zijn en onze persoonlijke service het verschil zal maken. Een verschil waarvan wij hopen dat het leidt tot een lach op uw gezicht.

Geavanceerde operatielampen verlichting dental partners rotterdam
Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

Wilt u weten wat de beste keuze is voor u?

Kom het bekijken in onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u zelf kunt ervaren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van praktijk- en werkplekverlichting. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen.

Ronald roojers team dental partners rotterdam

‘Met onze persoonlijke service bieden we niet alleen totaaloplossingen op maat voor levering en installatie, maar zorgen we ook voor perfect verhelpen van eventuele storingen.’

Ronald Roojers - Directeur

Bekijk ons assortiment

Assortiment meubilair dental partners rotterdam

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Assortiment sterilisatieapparatuur dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Assortiment behandeleenheden dental partners rotterdam

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Assortiment verlichting dental partners rotterdam

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Assortiment digitale rontgen dental partners rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Assortiment afzuigsystemen dental partners rotterdam

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Assortiment compressoren dental partners rotterdam

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Assortiment occasions dental partners rotterdam

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Assortiment microscopen loepbrillen dental partners rotterdam

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Assortiment verbruiksartikelen dental partners rotterdam

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment hand en hoekstukken dental partners rotterdam

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment summox one dental partners rotterdam

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten.