Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Sterilisatieapparatuur assortiment header dental partners rotterdam

Hygiëne van de hoogste graad

Summox One

Exclusief verkrijgbaar bij DPR

One end-to-end, intelligent systeem voor reinigen, desinfecteren en steriliseren. Summox One is een volledig geautomatiseerd systeem, zonder menselijke interactie, voor het reinigen, desinfecteren, steriliseren en documenteren van alle instrumenten inclusief hand- en hoekstukken. Klaar in 7-15 minuten!

DPR beeldmerk 20%transparant

Altijd steriel

Het eerste alles-in-één systeem dat zorgt voor efficiënte planning en maximale dagelijkse productiviteit van uw praktijk door een gestroomlijnd sterilisatieproces.

Summoxone efficiënt en snel

Efficiënt en snel

De Summox One verzorgt het complete proces van reinigen, desinfecteren, steriliseren en labellen van uw instrumentarium binnen 15 minuten.

Summoxone revolutionaire veiligheid

Revolutionaire veiligheid

De Summox One elimineert alle residuen die bij handmatige reiniging kunnen achterblijven en zorgt voor feilloze sterilisatie volgens wereldwijde richtlijnen.

Summox sfeerbeeld dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Apparatuur van hoge kwaliteit maakt uw werk plezieriger

Als professional wilt u de best mogelijke prestaties leveren voor de tandheelkundige verzorging van uw patiënten. Dan is het vanzelfsprekend dat u ook kiest voor de best mogelijke kwaliteit van uw apparatuur. Dental Partners biedt u een breed scala aan apparatuur op het gebied van sterilisatie en desinfectie die u in staat stelt om de beste kwaliteit zorg te leveren. Binnen onze kwaliteitsfilosofie kiezen wij voor de topmerken Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u verzekerd bent van plezierig en probleemloos werken.

Geavanceerde sterilisatoren en autoclaven

Melag produceert al jarenlang hoogwaardige klasse B sterilisatoren die bekend staan om hun Duitse “Grundlichkeit”. Deze klasse B sterilisatoren garanderen een optimaal sterilisatieproces. De Euronda klasse B sterilisatoren hebben 5 voor elke toepassing specifieke sterilisatieprogramma's. De sterilisatoren kunnen worden geleverd met onder andere een ingebouwde thermische printer, waarmee alle - volgens de norm vereiste - gegevens betrouwbaar gedocumenteerd worden.

Thermodesinfectoren

Smeg en Miele leveren topkwaliteit thermodesinfectoren

Smeg levert al vele jaren de RVS thermodesinfectoren in de maten 60 en 45cm, in zowel 230V als 380V. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor een goed gevoel en probleemloos werken. 

Miele thermodesinfectoren zijn in tandheelkunde een begrip en staan borg voor de spreekwoordelijke Miele kwaliteit. Keuze uit RVS of wit, wel of niet gekoppeld aan processoftware. Dat wij alleen topkwaliteit apparatuur leveren is eigenlijk niet zo bijzonder. Waar we u echt blij mee willen maken is onze persoonlijke aandacht en service.

Screenshot 2023 11 23 080541
Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

U wilt zeker weten dat u de juiste apparatuur kiest?

Vraag advies van onze specialisten. Maak nu een afspraak.

Onze specialisten adviseren u graag uitgebreid om zo samen met u te bekijken wat de beste oplossing is. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u ook diverse apparaten bekijken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van deze website of ons bellen.

Maurits van der velde team dental partners rotterdam

‘Zorgen dat iedere klant blij wordt van de oplossingen die wij kunnen bieden, daar ga ik voor.’

Maurits van der Velde - Accountmanager

Bekijk ons assortiment

Assortiment meubilair dental partners rotterdam

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Assortiment sterilisatieapparatuur dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Assortiment behandeleenheden dental partners rotterdam

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Assortiment verlichting dental partners rotterdam

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Assortiment digitale rontgen dental partners rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Assortiment afzuigsystemen dental partners rotterdam

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Assortiment compressoren dental partners rotterdam

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Assortiment occasions dental partners rotterdam

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Assortiment microscopen loepbrillen dental partners rotterdam

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Assortiment verbruiksartikelen dental partners rotterdam

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment hand en hoekstukken dental partners rotterdam

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment summox one dental partners rotterdam

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten.