Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Dmg header dental partners rotterdam

Kennisspel voor laatstejaars studenten tandheelkunde

Dental Management Game

Bereid je voor op je tandheelkundige carrière met het Dental Management Game

Het Dental Management Game is een kennisspel voor laatstejaars studenten tandheelkunde. Het geeft je inzicht in de keuzes die je moet maken als je na je studie aan de slag gaat als tandarts. En je werkt aan het opstellen van een ondernemingsplan. Het spel wordt gespeeld in het laatste trimester van ieder jaar.

Starten en inrichten van een eigen praktijk

Je ontdekt hoe je een eigen tandartspraktijk kunt starten en inrichten (volgens ergonomische principes). Je maakt kennis met alle facetten van de tandheelkundige praktijk, zoals management, verzekeringen, contracten, vestigingseisen, materiaalkeuzes, praktijkinrichting, pensioenen, belastingen, enzovoort.

Maak een ondernemingsplan en win een skireis!

In kleine groepjes werk je aan een ondernemingsplan dat je maakt op basis van een casus die wij hebben gemaakt. Iedere speelavond word je geholpen door één of meer van de adviserende bedrijven. Het plan wordt beoordeeld door de aanwezige deskundigen volgens vooraf vastgestelde criteria. Als je ondernemingsplan voldoet aan de criteria nodigen we jullie uit om gezellig met ons te gaan skiën in Oostenrijk.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te doen met de Dental Management Game? Schrijf je dan in!