DMG

Voorbereiden op je carrière tijdens je studententijd

dpR is één van de initiatiefnemers van het Dental Management Game. In samenwerking met een aantal sponsoren geven wij deze managementcursussen op tandheelkundige universiteiten.

Dental Management Game begon in 1997 als een pilot op de universiteit van Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot een interactieve game voor de laatstejaarsstudenten.

We vertellen je over hoe je een eigen tandartspraktijk kunt starten en inrichten (volgens ergonomische principes) en laten je kennismaken met alle facetten van de tandheelkundige praktijk, zoals management, verzekeringen, contracten, vestigingseisen, materiaalkeuzes, praktijkinrichting, pensioenen, belastingen enzovoort. Tijdens het laatste kwartaal van ieder jaar wordt deze game gespeeld op de universiteit.

Ga voor meer informatie naar: Dental Management Group.

 

dmg-img_1743

 

 
 
 

Ondernemingsplan

Win een skireis!

In kleine groepjes werken we in 6 avonden aan een ondernemingsplan. Dit plan ga je maken op basis van een casus die wij hebben gemaakt. Alle aspecten die bij zelfstandig werken en een eigen onderneming van belang zijn, zijn daarin verwerkt. Iedere speelavond word je in contact gebracht met één of meerdere van de adviserende bedrijven. Zo ga je bij de bank langs voor je financiële vragen en bij een financieel adviseur voor algemene begeleiding en advies.

 

Zijn jij en jouw team succesvol? Dan vieren we dit in de sneeuw!
Het plan wordt beoordeeld door de aanwezige deskundigen volgens van tevoren vastgestelde criteria. Indien jullie plan voldoet aan deze criteria nodigen wij jullie uit om gezellig met ons te gaan skiën in Oostenrijk.

 

 

ski-dmg