Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Meubilair assortiment header dental partners rotterdam (1)

Design en functie in optima forma

Meubilair

Een nieuw praktijkinterieur waar u blij van wordt

De interieurinrichting van uw praktijk is niet alleen voor uzelf en uw medewerkers belangrijk als werkomgeving, maar ook als visitekaartje voor uw patiënten. Door uitgebreid met u mee te denken in keuze van kleuren en materialen scheppen wij de sfeer die u wenst en waarin uw patiënten zich thuis voelen.

Graag helpen wij u op weg met een kosteloos intakegesprek waarin wij uw wensen inventariseren. Daarna maken wij een voorstel voor uw nieuwe praktijkinrichting door middel van een 3D-tekening, zodat u een goed beeld krijgt. Wanneer u met onze voorstellen akkoord gaat maken wij bouwtekeningen en verzorgt onze projectleider voor u de begeleiding van de uitvoering.

Het beste meubilair

Het beste en mooiste meubilair van Skapa en DentalArt

Bij Dental Partners kunt u uitgaan van topkwaliteit op alle aspecten van onze dienstverlening, dit geldt ook voor de merken die wij voeren. Voor praktijkmeubilair kiezen wij voor Skapa en Dental Art. De producten van Skapa, waaronder sterilisatiemeubelen en hygiënekasten, munten uit in vormgeving, materiaalgebruik en afwerking. Door toepassing van technische snufjes zoals speciale soft-close/push-to-open lades wordt het werken vergemakkelijkt. De toegepaste solid surface HiMacs materialen zijn duurzaam maar bovenal hygiënisch.

De metalen praktijkmeubelen van Dental Art zijn niet alleen degelijk, maar onderscheiden zich door Italiaans design. De modulaire opbouw en de vele kleuropties bieden uitstekende mogelijkheden om praktisch en flexibel in te richten. Natuurlijk is het belangrijk dat u bij Dental Partners alleen meubilair vindt van het hoogste kwaliteitsniveau. Maar u mag ook rekenen op onze persoonlijke service waarmee wij willen zorgen voor een lach op uw gezicht.

Screenshot 2023 11 22 163606
Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

Bezoek onze showroom

Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u in alle rust met onze specialisten de vele mogelijkheden voor interieurinrichting kunt bekijken en bespreken. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons bellen.

Maurits van der velde team dental partners rotterdam

‘Een antwoord vinden op specifieke wensen en behoeften van iedere individuele klant is wat mij iedere dag weer motiveert.’

Maurits van der Velde - Accountmanager

Bekijk ons assortiment

Assortiment meubilair dental partners rotterdam

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Assortiment sterilisatieapparatuur dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Assortiment behandeleenheden dental partners rotterdam

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Assortiment verlichting dental partners rotterdam

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Assortiment digitale rontgen dental partners rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Assortiment afzuigsystemen dental partners rotterdam

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Assortiment compressoren dental partners rotterdam

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Assortiment occasions dental partners rotterdam

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Assortiment microscopen loepbrillen dental partners rotterdam

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Assortiment verbruiksartikelen dental partners rotterdam

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment hand en hoekstukken dental partners rotterdam

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment summox one dental partners rotterdam

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten.