Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Microscopen header dental partners rotterdam

Het scherpste zicht op details

Microscopen / Loepbrillen

U ziet zonder moeite de kleinste details 

Steeds meer tandheelkundige professionals gaan werken met een loepbril om ieder detail van de mond en het gebit te kunnen bekijken zonder extreem voorover te moeten leunen. Ook vraagt het blote oog wel eens om meer zicht en is het gebruik van een loep nodig. Bij Dental Partners vindt u loepen waarin de modernste technologie is verwerkt.

Scherp zicht met een goede werkhouding 

De gepatenteerde technieken van SurgiTel vindt u terug in microscooptechniek en LED-techniek die is toegepast in de loepbrillen met lichtgewicht Oakley en SurgiTel monturen. U heeft de keuze uit TTL (through the lense) en FLM (front lense mounted) constructies. U houdt een groot zichtveld en scherpte-diepte bereik bij alle vergrotingen, tot wel 8x. De brillen hebben een grote declinatiehoek, voor een maximale nekbuiging van 20 graden. 

Optimaal gebruiksgemak en bewegingsvrijheid 

Leica, een toonaangevende leverancier van microscopen. De microscoop is haast onmisbaar in de praktijk om optimale chirurgische en endodontische behandelingen uit te voeren. De hoge kwaliteit van Leica helpt de behandelaar dit doel te bereiken. Leica levert microscopen naar wens met full HD camera.

Scherp zicht microscopen assortiment dental partners rotterdam
Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

Wilt u ervaren hoe een loepbril werkt?

Kom langs in de showroom van Dental Partners.

Maak een afspraak om kennis te maken met de SurgiTel loepbrillen. In onze showroom demonstreren wij u graag de verschillende mogelijkheden. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons even bellen.

Rene van langeveld team dental partners rotterdam

‘Voor praktijkinrichting en apparatuur zorgen wij voor een totaalplan waarin individuele wensen en behoeften van onze klanten centraal staan.’

René van Langeveld - Projectleider

Bekijk ons assortiment

Assortiment meubilair dental partners rotterdam

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Assortiment sterilisatieapparatuur dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Assortiment behandeleenheden dental partners rotterdam

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Assortiment verlichting dental partners rotterdam

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Assortiment digitale rontgen dental partners rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Assortiment afzuigsystemen dental partners rotterdam

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Assortiment compressoren dental partners rotterdam

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Assortiment occasions dental partners rotterdam

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Assortiment microscopen loepbrillen dental partners rotterdam

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Assortiment verbruiksartikelen dental partners rotterdam

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment hand en hoekstukken dental partners rotterdam

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment summox one dental partners rotterdam

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten.