Tandarts apparatuur met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Als tandarts vindt u het prettig uw apparatuur bij één partij aan te schaffen. Dental Partners Rotterdam biedt u daarom een totaalconcept. Wij leveren alle tandarts apparatuur die u nodig hebt. Ons serviceniveau daarbij ligt hoog: we realiseren ook de installatie en het onderhoud. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u onze systemen bekijken en uitproberen.

Tandarts apparatuur röntgensystemen dentalpartnersrotterdam


Neem contact op

Tandarts apparatuur: behandelunits

Wij leveren geïntegreerde behandelunits van de merken OMS, KaVo en DKL. Deze zijn optimaal beweeglijk en ergonomisch verantwoord. Ook beschikken deze units over een gebruiksvriendelijke assistent-unit en geautomatiseerde hygiënefuncties. Iedere tandarts heeft andere behoeften, daarom stellen we de behandelunit geheel af op uw wensen. Zo creëren we een goede en veilige werkplek voor uw patiënten, uw assistentes en uzelf. Indien u dat wenst kunnen we ook de verlichting boven de behandelunit en in de rest van uw praktijkruimte leveren en installeren.

Tandarts apparatuur: röntgensystemen

De digitale röntgensystemen zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de tandarts apparatuur. Onze röntgenapparatuur beschikt over geavanceerde technieken, waarbij de beeldoverdracht razendsnel en haarscherp is. U krijgt alle belangrijke informatie die nodig is voor het stellen van de juiste diagnose. Wij leveren röntgensystemen van de merken KaVo, Dürr en MyRay.

Tandarts apparatuur: afzuigsystemen

Als u op zoek bent naar goede tandarts apparatuur, zijn de afzuigsystemen van Cattani en Dürr zeker de moeite waard om te bekijken. Deze zijn beschikbaar in zowel een nat of droog vacuümsysteem. Cattini is marktleider op het gebied van afzuiging, dankzij de geavanceerde technieken en lange levensduur. Het assortiment van Dürr bestaat uit eerste klas motoren, waarmee lucht, vloeistof en amalgaam uitstekend worden gescheiden.

Tandarts apparatuur: sterilisatie

Op het gebied van sterilisatie zijn wij zeer innovatief. Gezien dit van vrijwel niemand een hobby is, besloten we op zoek te gaan naar een efficiënte oplossing. Deze vonden we in de Summox One. Hiermee kunt u binnen één proces wassen, desinfecteren, steriliseren en sealen. Bovendien kost deze cyclus maar vijftien minuten. Dit is een grote vooruitgang voor de sterilisatiemarkt. We streven ernaar binnenkort de Summox One op de Nederlandse markt te brengen. Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag dan een brochure aan via het contactformulier.

Sterilisator miele Dental Partners


Neem contact op

Tandarts apparatuur met een tweede leven

Wij handelen ook in occasions, want wij vinden het belangrijk om tandarts apparatuur een tweede leven te geven als dat mogelijk is. Dit is niet alleen prijstechnisch gunstig, maar ook duurzaam. Al onze occasions zijn in uitstekende staat, doordat deze zijn gereviseerd en nauwkeurig technisch gecontroleerd. Wilt u op dit moment weten of wij de tweedehands tandarts apparatuur beschikbaar hebben die u zoekt? Bel dan naar 010-245 1880. We laten het u zo snel mogelijk weten.

Turnkey praktijkinrichting

Bent u van plan uw praktijk binnenkort te verbouwen, of om een nieuwe praktijk op te zetten? Dit kunnen we ook voor u realiseren. Wij zorgen voor een totaalplan dat volledig is aangepast aan uw wensen en behoeften. Vervolgens maken we een ontwerp in 3D, waarin u de uitstraling van uw praktijk en alle benodigde tandarts apparatuur op uiterst realistische wijze kunt bekijken. Lees meer over turnkey praktijkinrichting.

Bekijk ook...