Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Showroom header dental partners rotterdam

Bezoek de Dental Partners Rotterdam showroom

Van idee tot realisatie

Zien is geloven: laat u informeren in de showroom

U bent altijd welkom in onze moderne showroom voor een persoonlijke kennismaking met onze producten en onze specialisten. U vindt hier onder meer de behandelunits van KaVo, DKL en ons huismerk OMS. Ook vindt u Dental Art en Skapa meubilair, röntgenapparatuur, compressoren, afzuigmotoren, operatielampen, operatieveldverlichting, werkstoelen en diverse kleine apparatuur.

Alle tijd en uiterst persoonlijke aandacht 

Bij een bezoek aan onze showroom kunt u niet alleen de producten leren kennen, maar hebben onze specialisten alle tijd om u te adviseren en uw wensen en specifieke behoeften te bespreken. In een ontspannen sfeer kunt u al uw vragen stellen en rustig overwegen wat voor u de beste oplossing is.

Referentie 1 dental partners rotterdam

‘Met hart en ziel betrokken’

Voor onze gloednieuwe tandartspraktijk in het hoge noorden zijn we zeer goed geholpen door Dental Partners Rotterdam. Iedereen binnen het bedrijf werkt met hart en ziel en tijdens het gehele project zijn ze erg betrokken geweest. We hebben samen een zeer mooie en moderne praktijk kunnen realiseren. 

Na afloop hebben ze zich nog steeds verantwoordelijk gevoeld. Ze staan voor ons altijd klaar bij problemen. We raden iedereen Dental Partners Rotterdam aan; kleinschalig, maar wel met een zeer professionele en persoonlijke benadering en werkwijze.

~ Jwan Al Hadad - Tandarts

Referentie 2 dental partners rotterdam

‘Geweldige expertise op het gebied van nieuwbouw’

Ik ben nu ongeveer 12 jaar klant van DPR en toen ik drie jaar geleden over nieuwbouwplannen begon na te denken kon ik heel goed gebruik maken van hun expertise op dat gebied.

De inrichting en ontwikkeling van de praktijk is zeer soepel verlopen en ook na oplevering is de service prima ondanks de afstand tot Veendam. De contacten zijn altijd vriendelijk en vrolijk zodat je je gewaardeerd voelt. Ga vooral zo door.

~ Sebastiaan van de Wal - Tandarts

Referentie 3 dental partners rotterdam

‘Het service-concept van DPR biedt mij zekerheid en rust’

Gewoon prettige mensen om mee te werken. Samen goede ideeën realiseren. Dat is Dental Partners Rotterdam.

~ Gerard Steenvoorden - Orthodontist

Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend showroombezoek.

U bent van harte welkom in onze showroom, onze specialisten maken graag een afspraak. U kunt gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen.