Behandelstoel is waar de praktijk om draait

Het hele tandartsbezoek komt in één meubel bijeen: de behandelstoel. Dit is de plek where the magic happens. Patiënt en mondzorgverlener vinden zich hier, samen voor een gezond gebit. Voor de patiënt is de tandartsstoel dan ook een plek van hoop, maar helaas ook nog vaak van angst. Maar ook voor de arts zelf is het een essentieel meubelstuk: zonder behandelstoel geen behandeling. Het hele bestaansrecht van de tandarts is samengebald in deze stoel. Dat zijn allemaal redenen waarom een goede behandelstoel ongelooflijk belangrijk is. Als deze van slechte kwaliteit is, is het de basis van de tandheling die eronder lijdt: de patiënt heeft een hachelijke ervaring, en de arts zelf kan niet optimaal zijn deskundigheid toepassen. Een slechte behandelstoel wreekt zich, zoals menig professional al heeft ervaren – daarom is het altijd intelligent om in een goede behandelunit te investeren.

Behandelstoel blauw dentalpartnersrotterdam


Neem contact op

Behandelstoel en ergonomisch verantwoord

Eén van de partijen die het belang van een goede behandelstoel heeft onderkend, is Dental Partners. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van praktijkinrichting, hebben wij keer op keer gemerkt hoe belangrijk deze unit is. Met al deze ervaring op zak, zijn wij inmiddels volledig ingevoerd in alle subtiliteiten die een behandelunit kent. Zo weten wij bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat de tandartsstoel een ergonomisch verantwoorde positie kan bieden aan de mondzorgverleners. Zoals de experts van Henry Schein schrijven, zitten tandartsen vaak in zeer gespannen en asymmetrische houdingen. De zorgverleners zelf kunnen beamen dat dit allerlei klachten tot gevolg heeft: de rug, handgewrichten of schouders protesteren regelmatig. Ook daarom is een goed ingestelde behandelunit onmisbaar voor de duurzaam kwalitatieve tandartsenpraktijk.

Behandelstoel voor ieder op maat

Natuurlijk is dit niet de enige les die onze ervaring ons geleerd heeft. Als er één les te trekken valt uit de 25 jaar tandartshulp, dan is het de enorme diversiteit onder mondzorgverleners. Elke arts en discipline heeft zijn of haar eigen stijl, de eigen voorkeuren tijdens de behandeling, en eigen aandachtspunten. De een is bijvoorbeeld linkshandig, en een ander hecht veel waarde aan een unit waar mindervalide mensen makkelijk plaats kunnen nemen. En natuurlijk moeten we ook niet vergeten dat ook het design bijdraagt de sfeer in een behandelkamer. Voor al deze wensen en prioriteiten weten wij wat de beste oplossing is. Samen met u tekenen we de ideale behandelstoel uit – en vervolgens overtreffen we uw stoutste dromen!

Behandelstoel paars dentalpartnersrotterdam


Neem contact op

Merken en hun waarde

De jarenlange ervaring uit zich ook in een onfeilbare kennis van de inrichting-markt. Wij weten inmiddels welke merken deugen, en welke men liever links laat liggen. Zo werken we met goede resultaten met het kwaliteitsmerk OMS, een familiebedrijf wiens tachtig jaar aan ervaring zich goed uitbetaalt. Maar we bieden ook een breed assortiment aan KaVo units, die zich onderscheiden in optimale beweeglijkheid, of DKL, wiens tandartsstoel de technologische top vertegenwoordigt. Voor al deze, en nog meer merken, kunt u gerust een kijkje nemen op onze speciale pagina. En zelfs de exclusiefste merken zijn binnen ieders handbereik: we bieden ook gebruikte producten aan, die nog altijd in perfecte staat verkeren.

Behandelstoel van de beste kwaliteit, binnen handbereik

Als u benieuwd bent wat Dental Partners voor u en uw praktijk kan betekenen, schroom dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Voor u het weet helpen we u dan om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen, met een behandelstoel waar patiënt en behandelaar nog jarenlang plezier aan beleven.

Bekijk ook...