Verbruiksmateriaal: kwaliteit voor uw tandheelkundige praktijk!

Bij een tandartspraktijk is verbruiksmateriaal een belangrijk en omvangrijk thema. Er zijn namelijk veel verschillende soorten materialen beschikbaar in verschillende kwaliteitsklassen. Bij verbruiksmateriaal kunt u denken aan een ruim assortiment, van wattenrollen en wegwerpnaalden tot wegwerpafzuiging en beschermhoezen. Dental Partners kiest voor de beste kwaliteit en levert de producten die u nodig hebt!

Tandarts gereedschap


Neem contact op

Verbruiksmateriaal: uitgebreid assortiment

Verbruiksmateriaal: de naam zegt het al. Dit assortiment bevat allerlei producten om te gebruiken, die noodzakelijk zijn in de tandartspraktijk. Verbruiksmaterialen zijn veel uiteenlopende producten en variëren van wegwerpartikelen bij tandartscontroles tot complete apparatuur en inrichting van uw praktijk. Zo kunt u uw klanten optimaal bedienen met de juiste materialen.

Bij Dental Partners bent u aan het juiste adres voor o.a.:

  • Wattenrollen
  • Röntgenatjes
  • Spoelbekers
  • Afzuigcanules
  • Handinstrumentarium
  • Diamantboren

Benieuwd naar het volledige assortiment verbruiksmateriaal? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

Verbruiksmateriaal: hoogwaardig materiaal

Het assortiment aan verbruiksmateriaal is erg groot en er zijn diverse leveranciers op de markt. Echter is er veel verschil in kwaliteit van de verschillende materialen. Dental Partners werkt alleen met producten van een goede kwaliteit. Echter vinden we het wel belangrijk om een partner voor zowel grote als kleine praktijken te kunnen zijn. Een eerlijke prijs voor verbruiksmateriaal is daarom iets waar we naar streven in onze bedrijfsvoering. Zo kunt u ook tegen een wat lager tarief gebruik maken van hoogwaardig verbruiksmateriaal. Alleen het beste voor uw klanten!

Voor iedere doelgroep

Hierboven is een greep uit ons assortiment verbruiksmateriaal genoemd. Dit assortiment is erg breed en biedt daarom producten voor allerlei soorten praktijken. Denk bijvoorbeeld aan de reguliere tandartspraktijken maar ook orthodontisten en mondhygiënisten behoren tot onze klantenkring. Daarnaast leveren we ook kwalitatief verbruiksmateriaal aan kaakchirurgen door heel Nederland. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek!

Een greep uit ons assortiment

Naast verbruiksmateriaal bieden we een totaalassortiment aan producten voor de tandheelkundige sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubilair om uw praktijk in te richten of aan apparatuur om uw producten te steriliseren of desinfecteren. Ook afzuigsystemen en compressoren behoren tot ons assortiment. Op die manier kunnen we uw volledige praktijk van materialen voorzien! Een andere dienst die we aanbieden is de verkoop van occasions. Dat betreft tandheelkundige apparatuur die gereviseerd en technisch gecontroleerd is. Hierdoor is het in perfecte staat en kunt u gebruik maken van materialen die als nieuw lijken!

Verbruiksmateriaal tandarts


Neem contact op

Over Dental Partners

Al meer dan 25 jaar lang is Dental Partners Rotterdam een betrouwbare partner partner op het gebied van integrale dienstverlening voor tandheelkundige praktijken in heel Nederland. We kunnen u voorzien van een totaalconcept, van de installatie en vebruiksmateriaal tot de complete inrichting van uw locatie. Ook het onderhouden van de geleverde producten is iets wat deel uitmaakt van onze service. Persoonlijke aandacht en kwalitatieve producten, dat is waar we naar streven! Bent u benieuwd wat we voor uw praktijk kunnen betekenen? Kom een kijkje nemen in onze showroom in Rotterdam! Hier kunt u de verschillende apparatuur zien en verschillende opties bekijken. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen op papier te zetten. Neem contact met ons op via de website. We zien u graag bij Dental Partners!

Bekijk ook...