Thermodesinfector voor het reinigen en desinfecteren

Hygiëne staat voorop in de mondzorg. Met een thermodesinfector reinigt en desinfecteert u het gehele instrumentarium. Lees welke thermodesinfectoren en sterilisatoren u voor het reinigen en desinfecteren van uw instrumenten het beste kunt gebruiken. En voor welke interieurinrichting en verbruiksmaterialen u ook bij ons terecht kunt.

Zoals gezegd is hygiëne in de mondzorg erg belangrijk. Om de beste tandheelkundige verzorging voor uw patiënten te leveren, wilt u ook reinigingsapparatuur van de hoogste kwaliteit. Op het vlak van desinfectie leveren wij producten van Smeg en Miele. Een thermodesinfector van deze merken stelt u in staat om zorg van topkwaliteit te leveren. Wij kunnen met onze Turnkey praktijkinrichting de hele tandartspraktijk volgens de hygiënerichtlijnen voor u inrichten. Turnkey staat voor gebruiksklaar; wij nemen met dit totaalconcept alle zorg voor de apparatuur uit uw handen.

Thermodesinfector apparatuur dentalpartners


Neem contact op

Thermodesinfector: reinigen en desinfecteren 

Voor het reinigen en desinfecteren van uw instrumentarium kunt u een thermodesinfector gebruiken. Alle materialen en instrumenten die u voor uw patiënten gebruikt, maakt u hiermee grondig schoon. Naast de thermodesinfectoren heeft Dental Partners op het vlak van sterilisatieapparatuur ook nog stoomsterilisatoren. Wilt u ook de sporenvormen doden, dan heeft u één van onze stoomsterilisatoren nodig.

Smeg en Miele passen binnen onze kwaliteitsfilosofie

Wanneer u een thermodesinfector zoekt, heeft u bij ons de keuze uit de topmerken Smeg en Miele. Zo bent u verzekerd van plezierig en probleemloos werken. Al vele jaren levert Smeg de RVS thermodesinfectoren in zowel de standaardmaat van 60cm, als in de smallere variant van 45cm. Afhankelijk van uw voorkeur zijn ze leverbaar in zowel 230V als 380V. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt een kleine investering voor jarenlang probleemloos werken.

In de tandheelkunde is de thermodesinfector van Miele een begrip. Ze staan borg voor de welbekende Miele kwaliteit. Bij Dental Partners kunt u kiezen uit RVS of witte thermodesinfectoren van Miele en of ze wel of niet aan processoftware zijn gekoppeld. In onze showroom in Rotterdam bent u welkom om de verschillende thermodesinfectoren van Smeg en Miele uit te proberen. Wij leggen u alles uit over de specificaties. Topmerken en bijbehorende kwaliteit is één, maar daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en service. In ons assortiment vindt u alles wat uw praktijk wenst.

Sterilisator miele Dental Partners


Neem contact op

Thermodesinfector in uw praktijk

Bij de praktijkinrichting houden wij rekening met infectiepreventie en maatregelen op het gebied van hygiëne. Voor de thermodesinfector maken wij plaats op uw werkblad. Dental Partners deelt de ruimtes zo in dat er alleen van vuil naar schoon kan worden gewerkt. Wij maken bij de praktijkinrichting onderscheid tussen kritische en niet-kritische ruimtes. Kritische ruimtes in de praktijk zijn de kamers waar patiënten worden behandeld en de ruimtes waar het instrumentarium voor hergebruik wordt klaargemaakt. Er zal in de kritische ruimtes een nauwkeurige scheiding zijn tussen schone en gebruikte materialen en instrumenten.

Wilt u meer informatie over thermodesinfector? Neem dan vrijblijvend contact op met Dental Partners Rotterdam. Wij zijn een integrale dienstverlener voor tandheelkundige praktijken en vertalen uw wensen in kwalitatieve oplossingen op maat. Bij Dental Partners Rotterdam kunt u terecht voor onder meer apparatuur, behandelunits, interieurinrichting en verbruiksmaterialen. Wij verzorgen niet alleen de installatie en het onderhoud, maar helpen u ook bij eventuele storingen.

Bekijk ook...