Tandarts gereedschap: kom kijken in onze uitgebreide showroom

Voor een uitgebreid assortiment aan tandarts gereedschap bent u bij Dental Partners Rotterdam aan het juiste adres. Waar u ook naar op zoek bent voor uw praktijkinrichting en apparatuur, wij leveren altijd het juiste materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met een totaalconcept: u bepaalt bijvoorbeeld hoe het interieur van uw praktijk eruit gaat zien, welke materialen er worden gebruikt en welke apparatuur van gerenommeerde merken u hierbij aanschaft.

Tandarts gereedschap


Neem contact op

Tandarts gereedschap: wat valt hier precies onder?

Onder tandarts gereedschap worden de verschillende instrumenten en apparatuur verstaan die tandartsen gebruiken bij tandheelkundige behandelingen en procedures. Deze gereedschappen kunnen - afhankelijk van de specifieke procedure en het type tandheelkundige behandeling - variëren.

De instrumenten in de tandheelkunde zijn dus een belangrijk onderdeel van de ingrepen en onderzoeken in de praktijk. Voor diverse behandelingen, toepassingen en ingrepen is tandarts gereedschap - oftewel tandheelkundige instrumenten - nodig. Onder het veel gebruikte tandarts gereedschap vallen bijvoorbeeld verbruiksmaterialen zoals spoelbekers en wattenrollen, microscopen en loepbrillen en behandeleenheden, waarmee u een veilige en ergonomisch verantwoorde werkplek creëert.

Tandarts gereedschap: maak uw keuze uit ons assortiment

Door onze ruime ervaring in het ontwerpen en inrichten van tandartspraktijken, weten wij precies wat nodig is voor een praktische en efficiënte werkplek met het juiste tandarts gereedschap. Zo bieden wij onder andere:

Sterilisatie apparatuur

Een ruimte voor sterilisatie in een tandartspraktijk is vaak de meest hectische plek in een praktijk. Daarom is goede steralisatie apparatuur van groot belang. Wij bieden de Summox One: een alles-in-één oplossing die het gehele proces van instrumentinfectiecontrole in één apparaat integreert en een cyclus in ongeveer 15 minuten kan voltooien.

Röntgenapparatuur

Bij Dental Partners Rotterdam staat kwaliteit altijd voorop. Daarom is ook de röntgenapparatuur van hoge kwaliteit. Doordat alles digitaal is, kan de röntgenapparatuur er zelf voor zorgen dat de foto’s binnen een paar seconden op het scherm staan. In onze showroom hebben wij kwaliteitsmerken staan zoals KaVo, Dürr en Hyperion.

Uw praktijk (her)inrichten

Wilt u uw tandartspraktijk (her)inrichten, dan komt hier heel wat bij kijken. Er zijn namelijk een aantal regels waar u rekening mee moet houden. Denk aan de routing van patiënten en het personeel en hygiënisch en efficiënt werken. En is er voldoende licht en waar wordt de ICT-apparatuur geplaatst?


Tandarts gereedschap praktijkinrichting

Bekijk onze projecten

Bij het inrichten van een praktijk gaat het om veel meer dan alleen de aanschaf van een tandartsstoel en het benodigde tandarts gereedschap. Ook de beleving van patiënten wordt steeds belangrijker. Met de juiste indeling van onder andere de wachtruimte, behandelkamer, looplijnen en kastindelingen creëert u rust en efficiëntie in de werkomgeving voor zowel de patiënten als het personeel. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de inrichting aansluit bij uw persoonlijke wensen.


Tandarts apparatuur röntgensystemen dentalpartnersrotterdam

Neem contact op

Dental Partners Rotterdam ontzorgt u volledig

Financiering, ontwerp van het interieur, installatie, leren werken met nieuwe apparatuur en nog veel meer. Dental Partners Rotterdam ontzorgt u volledig. Wij maken een 3D-ontwerp en ook kunnen wij het projectmanagement bij een verbouwing of inrichting van uw tandartspraktijk verzorgen.

Daarnaast regelen wij de installatiewerkzaamheden en gebruikersinstructies als u de benodigde producten uit ons assortiment bij ons aanschaft. Hier zit ook advies over de Kern Energie Wet bij inbegrepen en tevens kunnen wij de microbiologische waterkwaliteit voor u meten.

Wilt u een offerte opvragen of heeft u nog andere vragen over het tandarts gereedschap dat u kunt aanschaffen bij Dental Partners Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op.

Bekijk ook...