Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Nieuws header dental partners rotterdam

Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

Samenwerking AerSMASH & Dental Partners Rotterdam

04-12-2020
Aersmash610

De Drentse startup AerSMASH en Dental Partners gaan een intensieve samenwerking aan in de strijd tegen vervuilde luchtdeeltjes. De startup is gespecialiseerd in luchtreiniging door middel van geprogrammeerd plasma. Zij zorgen hiermee voor een reinigingstechniek die schadelijke schimmels, bacteriën en virussen neutraliseert. Het product heeft bewezen een rol te kunnen spelen in het verkleinen van de kans op de verspreiding van virussen.

De rol van aerosolen

Steeds meer onderzoek wijst uit dat een virus zich het best kan verspreiden door een hoge concentratie aerosolen in gesloten ruimtes. Dit is het gevolg van geen of beperkte ventilatie in combinatie met de aanwezigheid van meerdere personen gedurende een lange periode.

Lucht reinigen met AerSMASH

AerSMASH units elimineren geuren, pollen, bacteriën, virussen en schimmels door recirculatie van de lucht. AerSMASH plaatst plug-and-play units, boven het bestaande systeemplafond, in ruimtes voorzien van besturings-, filter- en geprogrammeerd plasmatechnologie. Zo wordt, naast de inzet van bestaande ventilatiesystemen, de lucht gereinigd door het reduceren van het aantal aerosolen. De aerosoldruk in een tandartspraktijk wordt zo verlaagd, ook wanneer er ontoereikende ventilatie is. Hiermee elimineert AerSMASH de dragers van schadelijke pathogenen van onder andere het SARS Covid 2 virus; het in de volksmond genoemde coronavirus.

Lees meer

Over AerSMASH

AerSMASH produceert, net als zonlicht, een natuurlijk bioklimaat dat rijk is aan positieve en negatieve zuurstofionen. Deze ionen zijn niet in evenwicht en stabiliseren zich continu in de lucht. Door deze stabilisatie worden effectief deeltjes, bacteriën en viruscellen, geurige gassen en VOS (vluchtige organische deeltjes) geneutraliseerd. Deze neutralisatie komt doordat de positieve en negatieve ionen elkaar aantrekken en hierdoor clusters vormen. De positieve en negatieve ionen vormen ook Hydroxyl (OH). OH ontneemt kwade en ongewilde binnenkomers van hun waterstof, waardoor ze worden geëlimineerd.

Dit artikel delen: