Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Nieuws header dental partners rotterdam

Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

Netwerkevent praktijkovername mondzorg (29 september 2023)

15-08-2023
Dpr netwerkevent+verbinding+mondzorg sep2023 linkedin

Op 29 september 2023 vindt het netwerkevent ‘Verbinding in de mondzorg’ plaats. Tijdens dit evenement krijgen (aspirant) tandartspraktijkhouders de kans om met elkaar in contact te komen. Daarnaast staat het delen van informatie over praktijkoverdracht, overnameprocessen en het opstarten van een nieuwe praktijk centraal. 

In uw rol als tandarts besteedt u ontzettend veel tijd aan het verlenen van zorg aan uw patiënten en het managen van uw praktijk. Heeft u het punt bereikt waarop u overweegt om de verantwoordelijkheid voor uw praktijk aan iemand anders over te dragen? Als dat het geval is, wat zijn dan de volgende stappen? Wie zal de taken overnemen en hoe verloopt het overdrachtsproces?

Vind een potentiële opvolger

Van Lanschot Healthcare, Raadgevers Kuijkhoven en Dental Partners Rotterdam slaan de handen ineen om een evenement te organiseren waarbij al deze vragen worden beantwoord. Als praktijkhouder bent u vanaf 14:30 uur van harte welkom om kennis te maken met ZZP-tandartsen die nadenken over praktijkhouderschap en om informatie op te doen die u kan helpen om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Misschien ontmoet u zelfs een potentiële opvolger!

Ontdek de toekomst

Uiteraard bent u als ZZP’er eveneens welkom om praktijkhouders te ontmoeten en te bespreken welke mogelijkheden er zijn om eventueel de praktijk over te nemen. Bent u bereid om samen met ons de toekomst te verkennen? Dan heten wij u van harte welkom. We hebben een inspirerende en informatieve middag voor u in petto, waarbij u ruimschoots de gelegenheid krijgt om in contact te komen met praktijkhouders die mogelijk geïnteresseerd zijn in u.

Sprekers

Tijdens het event zullen diverse praktijkadviseurs en healthcare bankers aan het woord komen. Zij delen hun advies en ervaringen over de overname of start van een praktijk. Bovendien wordt u bewust gemaakt van het belang van advies tijdens dit proces. Sommige zaken lijken misschien vanzelfsprekend, maar iedereen heeft eigen ideeën of wensen bij de start of voortzetting van een praktijk. Het krijgen van voldoende advies en begeleiding daarbij is daarom erg belangrijk.

Meld u direct aan!

Heeft u interesse? Klik dan HIER om u aan te melden. Wees er snel bij en ontdek hoe u uw praktijk op de meest optimale wijze kunt overdragen. Het aantal beschikbare plekken is beperkt en geldt op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We kijken ernaar uit u op 29 september te verwelkomen!

Dit artikel delen: