Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Nieuws header dental partners rotterdam

Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

“De tandheelkunde is continu in ontwikkeling en Dental Partners dus ook”

07-04-2020
Whsmedia 2654

“Als je van techniek, nieuwe inzichten en afwisseling houdt, is de tandheelkunde de ideale wereld om werkzaam in te zijn”, zegt Lucas Buijs. Inmiddels houdt hij zich al 10 jaar bezig met praktijkinrichting en mondzorgproducten en sinds 1 januari 2020 werkt hij bij Dental Partners Rotterdam. Hier is hij verantwoordelijk voor de afdeling Equipment & Consumables. “Dental Partners zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen en producten binnen de mondzorg. Dat maakt mijn werk interessant en geen dag is hetzelfde.”

"Ik ben een dental business partner voor de praktijk"

“Mijn werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Dental Partners is een totaalleverancier voor tandarts, kaakchirurg, orthodontist en mondhygiënist. Wij richten praktijken in met tandheelkundige apparatuur, verzorgen het onderhoud, leveren verbruiksmaterialen, houden de innovaties van de markt in de gaten en spelen in op veranderende wet- en regelgeving”, aldus Lucas. “Om van alles op de hoogte te kunnen zijn, bezoek ik regelmatig tandheelkundige beurzen en congressen in binnen -en buitenland. Met behulp van de opgedane kennis laat ik klanten kennismaken met nieuwe producten. Dit kan bij de klant in de praktijk maar ook in onze grote trainingsruimte met een volledig ingerichte mooie showroom. Je bent een dental business partner voor de praktijk. Ik maak graag gebruik van ons groot fabrikanten netwerk. Dental Partners werkt vele jaren samen met toonaangevende fabrikanten. Regelmatig ga ik samen met een fabrikant naar klanten toe om nieuwe producten te presenteren. Zo krijgen ze zeer volledige en goede uitleg.”

“Dental Partners zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen en producten binnen de mondzorg. Dat maakt mijn werk interessant en geen dag is hetzelfde.”

“Een mooi voorbeeld van een innovatief product is de Summox One. Dit is de nieuwste techniek op gebied van sterilisatie. Hiermee kan de tandarts of de assistente wassen, desinfecteren, steriliseren, sealen en documenteren in 15 minuten. Dit is ongekend snel en is het eerste all-in-one sterilisatieproces, een revolutie in tandheelkunde."

 lucas+buijs

“Het 3D-ontwerp van de praktijk is nauwelijks van echt te onderscheiden”

“Wat ook bijzonder is, is dat we bij Dental Partners gebruik maken van 3D-rendering. Dit zetten wij in als we voor de klant een totaalconcept maken. Hij of zij bespreekt zijn wensen met ons en vervolgens plaatsen wij al deze onderdelen in de 3D-rendering presentatie. Denk aan looplijnen, meubilairverlichtingröntgenapparatuurbehandeleenheden, enzovoort. Om het 3D-ontwerp te kunnen maken hebben wij een speciaal tekenprogramma aangeschaft. Het mooie hiervan is dat de klant door zijn of haar nieuwe praktijk kan wandelen nog voor deze gerealiseerd is. Dit ontwerp is nauwelijks te onderscheiden van de werkelijkheid, zo gedetailleerd is het.”

“Het snel kunnen schakelen en de klantgerichtheid van Dental Partners spreken mij eveneens erg aan. Wij kunnen alles leveren wat er op de markt is en met onze diensten voorzien wij in de hedendaagse behoefte van de praktijk. Voor ieder tandheelkundig vraagstuk hebben we een oplossing. Ondanks onze volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Door gesprekken te voeren komen wij veel te weten over de klant, waardoor wij de praktijk geheel naar zijn behoeften kunnen inrichten en met onze verschillende diensten kunnen ondersteunen. Daardoor is geen dag hetzelfde. Zelfs na 10 jaar leer ik elke dag bij!”

Wilt u een keer koffie drinken met Lucas? Neem contact op!

Dit artikel delen: