Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Nieuws header dental partners rotterdam

Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

"Dankzij Dental Partners Rotterdam heb ik nu mijn droompraktijk!"

22-09-2020
Img 7639

Tandheelkundige Roya Dolatshahi opende in januari 2020 een eigen tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel: Mondzorg De Bikkels. Voor de inrichting maakte ze gebruik van ons totaalconcept praktijkinrichting. Het bijzondere aan haar praktijk is de extra aandacht voor angstige kinderen. Hierin heeft mevrouw Dolatshahi zich gespecialiseerd. Bij de praktijkinrichting hebben we hier uitgebreid rekening mee gehouden.

Waarom heeft u gekozen voor Dental Partners Rotterdam?

“Ik ken Ronald Bonte, de directeur van Dental Partners Rotterdam, al jaren. Hij heeft de praktijk waar ik 14 jaar in dienst was ook ingericht. We hadden altijd al een klik. Daarom dacht ik meteen aan zijn dental depot toen ik mijn eigen praktijk wilde starten en maakte een afspraak voor een adviesgesprek. Dit verliep goed. De mensen van Dental Partners zijn vriendelijk en warm, ze luisterden aandachtig naar mijn wensen. En vergeleken met andere dental depots bleken ze ook nog het voordeligst. Dus de keuze was snel gemaakt.”

“Mijn patiënten krijgen een huiskamergevoel als ze mijn praktijk binnenstappen.”

Wat waren uw wensen voor de praktijkinrichting?

“Ik wilde een gezellige, huiselijke praktijk met moderne, innovatieve apparatuur. Ik vind het belangrijk dat patiënten een huiskamergevoel krijgen als ze mijn praktijk binnenstappen en dat behandelingen als prettig en pijnloos worden ervaren. Vooral voor mensen die bang zijn voor de tandarts is dit erg belangrijk. Dankzij de hulp van Dental Partners heb ik dit allemaal kunnen verwezenlijken. Het is nu echt mijn droompraktijk geworden.”

IMG 8001

Hoe ziet uw droompraktijk eruit?

“In de wachtkamer zijn mooie, rustige kleuren aangebracht: een combinatie van mintgroen en donkergroen. Zeer stijlvol. Ouders kunnen er gezellig koffiedrinken en voor de kinderen is een speelhoek ingericht. Wat betreft de behandelkamer maak ik gebruik van de nieuwste technieken. De Guided Biofilm Therapy van EMS bijvoorbeeld. Hiermee kan ik gebitten uitstekend reinigen, zonder dat het pijn doet. Dental Partners Rotterdam en EMS hebben me uitgebreid ondersteund bij het gebruik en de installatie van deze techniek. Verder ben ik blij met de ergonomische stoelen. Hiermee kunnen we rechtop zitten tijdens de behandelingen.”

“Ik kon gewoon doorwerken. Alles werd voor mij geregeld.”

Hoe verliep de uitvoering van de praktijkinrichting?

“Dental Partners regelde de hele praktijkinrichting: van A tot Z. Hierdoor kon ik gewoon doorwerken bij de praktijk waar ik op dat moment in dienst was. Verder vond ik het fijn dat alles zo snel geregeld kon worden. In september hadden we een adviesgesprek en een maand later begonnen ze al met de inrichting van de praktijk. Wat mij echt verraste was dat ze ook de financiën met de bank regelden. Als ik dat zelf had moeten doen had me dat veel tijd en moeite gekost. Al met al ben ik heel tevreden met de service van Dental Partners. Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan iemand die een eigen praktijk wil starten. De medewerkers realiseren al je wensen.”

Wat is uw advies aan anderen die overwegen een praktijk te starten?

“Zoek een partij die jou volledig kan ontzorgen, zodat je zelf kan blijven doorwerken. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. En onderscheid je door middel van innovatieve, moderne apparatuur, zoals ik heb gedaan met de Guided Biofilm Therapy. Dat heeft echt zijn vruchten afgeworpen. Ook ben ik van plan om eind dit jaar een cursus te volgen voor verdoven met lachgas. Zo kan ik angstige kinderen extra goed op hun gemak stellen en volledig pijnloos behandelen.”

Zijn andere tandartsen welkom om uw praktijk te komen bekijken?

“Ja, zeker. Een aantal collega’s zijn al langsgekomen en ik had een borrel gepland staan, maar vanwege de coronacrisis kon die helaas niet doorgaan. Hopelijk kan deze bijeenkomst alsnog plaatsvinden. In ieder geval zijn tandartsen van harte welkom voor een rondleiding.”

Dit artikel delen: