Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Nieuws header dental partners rotterdam

Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

Bezoek onze stand op de Dental Expo en ontdek innovatieve producten

09-03-2020
DentalExpo 2020 DPR

Het is bijna zover: op 19, 20 en 21 maart 2020* vindt de Dental Expo plaats. Dé vakbeurs voor totale mondzorg. Als totaalservice-aanbieder binnen de tandheelkunde is Dental Partners Rotterdam natuurlijk ook van de partij. We presenteren een innovatief product, de Summox One. Een all-in-one sterilisatiesysteem met een procestijd van 15 minuten! Onmisbaar voor iedere moderne tandartspraktijk! U vindt ons op standnummer E111. Wij heten u van harte welkom.

Dental Partners Rotterdam heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het bieden van kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen voor tandheelkundige praktijken. Van complete turn-key praktijkinrichting tot het leveren van verbruiksmaterialen: bij ons vindt u alles onder een dak! Wij staan bekend om onze ouderwetse, betrouwbare service en hebben al vele tandheelkundige praktijken gerealiseerd.

Wat staat u te wachten?

Op de beurs staan onze klantgerichte, vriendelijke specialisten voor u klaar om u de volgende producten te presenteren:

  • Summox One: wassen, desinfecteren, steriliseren, sealen en documenteren in 15 minuten! Dit innovatieve product kan het en daarmee is het het eerste all-in-one sterilisatiesysteem van dit moment. Doorgaans bent u veel tijd kwijt met het sterilisatieproces. Met de Summox One bespaart u dus niet alleen tijd maar ook geld.
  • 3D-rendering: als wij een nieuwe praktijk gaan inrichten of verbouwen, maken we doorgaans een presentatie in 3D. De klant kan zo door zijn of haar praktijk lopen en ervaart een geweldige ‘virtual reality experience’ voordat de verbouwing plaatsvindt. Het 3D-praktijkontwerp ziet er zeer realistisch uit. Kom het vooral bewonderen!

Daarnaast kunt u vragen stellen over onze andere diensten en producten. Wij hopen u te treffen op de beurs voor een verdere kennismaking. De koffie staat klaar!

*De Dental Expo wordt verplaatst naar een later moment vanwege het coronavirus.

Dit artikel delen: