Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Nieuws header dental partners rotterdam

Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

AerSMASH: dé oplossing tegen de kleine druppels (aerosolen) in uw praktijk

12-10-2020

Volgens het RIVM is het op dit moment (nog) niet duidelijk of de kleine druppels (aerosolen) die in de lucht blijven hangen een rol spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Toch raadt het RIVM aan om voor de zekerheid extra maatregelen te nemen en dit - zover mogelijk - te beperken. Wij van Dental Partners hebben daar een mooie oplossing voor: AerSMASH. Lees het hier!

Hoe werkt het?

AerSMASH produceert, net als zonlicht, een natuurlijk bioklimaat dat rijk is aan positieve en negatieve zuurstofionen. Deze ionen zijn niet in evenwicht en stabiliseren zich continu in de lucht. Door deze stabilisatie worden effectief deeltjes, bacteriën en viruscellen, geurige gassen en VOS (vluchtige organische deeltjes) geneutraliseerd. Deze neutralisatie komt doordat de positieve en negatieve ionen elkaar aantrekken en hierdoor clusters vormen. De positieve en negatieve ionen vormen ook Hydroxyl (OH). OH ontneemt kwade en ongewilde binnenkomers van hun waterstof, waardoor ze worden geëlimineerd.

Hoe ziet AerSMASH er praktisch uit?

AerSMASH bevat een gepatenteerd viervoudig filtersysteem in roestvrijstalen recirculatie boxen. De units bevatten een combinatie van besturingstechniek, filtertechniek en geprogrammeerde plasmatechnologie. De ruimtelucht wordt continu door het AerSMASH systeem gevoerd en wordt gereinigd weer terug in de betreffende ruimte gebracht. Tegelijkertijd voorziet de AerSMASH unit de ruimte van negatieve ionenclusters, die ervoor zorgen dat ongewenste Aerosolen al in de ruimten worden onschadelijk gemaakt. AerSMASH units zijn er in diverse capaciteiten voor kleine ruimtes tot zeer grote ruimtes. Tevens kan de AerSMASH oplossing worden ingebouwd in aanwezige luchtbehandelingssystemen.

Wat levert het op?

  • Het kunnen managen van schimmel-, bacterie- en virusdruk naar zeer lage niveaus;
  • voorkomen van virusbesmetting via aerosolen in bijv. gekoelde ruimten;
  • continue reiniging van ruimtes;
  • ongevaarlijk voor personeel;
  • effectiviteit blijft bij gebruik op het zelfde hoge niveau.

Dit artikel delen: