Loepbrillen tandarts en microscopen vergroten uw werkveld

Loepbrillen tandarts en microscopen

Geen rugpijn meer, geen vermoeide ogen meer en nog nauwkeuriger werken. Voor iedere tandarts is dat een fijn vooruitzicht. Loepbrillen tandarts en microscopen kunnen hierbij helpen. Een loepbril vergroot uw werkveld zodat u niet meer naar voren hoeft te buigen of met uw ogen hoeft te knijpen. Dental Partners Rotterdam levert loepbrillen voor de tandarts van de hoogste kwaliteit. Ook hebben we zeer moderne microscopen in ons assortiment die u perfect ondersteunen bij het uitvoeren van chirurgische en endodontische behandelingen.

Met loepbrillen ziet u zonder moeite de kleinste details

Steeds meer tandheelkundige professionals gaan werken met loepbrillen om ieder detail van de mond en het gebit te kunnen bekijken zonder extreem voorover te moeten leunen. Als tandarts staat u veel en als u dit regelmatig in een niet-ergonomische houding doet kan dit op de lange termijn tot rugklachten leiden. Ook vraagt het blote oog wel eens om meer zicht en is het gebruik van een loep nodig, zodat u niet hoeft te knijpen met hoofdpijn als gevolg. Bij Dental Partners Rotterdam vindt u loepbrillen waarin de modernste technologie is verwerkt. Wij vinden het belangrijk dat u uw beroep zo lang mogelijk op comfortabele, prettige wijze kunt uitoefenen.  

Loepbrillen tandarts DPR


Neem contact op

Loepbrillen tandarts van SurgiTel

Dental Partners Rotterdam levert de nieuwste en beste tandheelkundige producten van gerenommeerde merken. De loepbrillen uit ons assortiment zijn van SurgiTel. Premium leverancier van optische accessoires voor tandartsen. De gepatenteerde technieken van SurgiTel vindt u terug in de microscooptechniek en LED-techniek die is toegepast in de loepbrillen tandarts met lichtgewicht Oakley en SurgiTel monturen. U heeft de keuze uit TTL (through the lense) en FLM (front lense mounted) constructies. U houdt een groot zichtveld en scherpte-diepte bereik bij alle vergrotingen, tot wel 8x. De brillen hebben een grote declinatiehoek, voor een maximale nekbuiging van 20 graden. Als u langer en comfortabeler uw werk wilt blijven doen zijn deze brillen dus een uitkomst.

Leica microscopen: optimaal gebruiksgemak en bewegingsvrijheid

Naast loepbrillen leveren we microscopen van Leica. Deze microscopen bieden u optimaal gebruiksgemak en bewegingsvrijheid. Leica is een toonaangevende leverancier van microscopen. De microscoop is haast onmisbaar in de praktijk om optimale chirurgische en endodontische behandelingen uit te voeren. De hoge kwaliteit van Leica helpt de behandelaar dit doel te bereiken. Leica levert microscopen naar wens met full HD camera.

Loepbrillen tandarts dental partners


Neem contact op

Loepbrillen en microscopen uitproberen?

Mocht er iets zijn met uw loepbril of microscoop, onze technische dienst staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en problemen te verhelpen. Dental Partners heeft één belangrijk doel voor ogen: u zo goed mogelijk van dienst zijn en uw werk zo plezierig mogelijk maken. Wij bieden onze klanten een totaalconcept: alle zorgen over praktijkinrichting en apparatuur nemen wij uit handen.

Bezoek onze showroom

Kom langs in de showroom van Dental Partners. Maak een afspraak om kennis te maken met de SurgiTel loepbrillen. In onze showroom demonstreren wij u graag de verschillende mogelijkheden. Ook tonen wij u de Leica microscopen als u een nieuwe microscoop zoekt. Onze showroom bevindt zich op de Albert Plesmanweg 103-A/D in Rotterdam. Als u met de auto bent is onze locatie gemakkelijk te bereiken via de A15. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er verschillende bushaltes in de omgeving. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 010 - 245 1880.  

Bekijk ook...