KaVo Dental staat garant voor de hoogste kwaliteit

Het brede assortiment van Dental Partners bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken. Één daarvan is KaVo Dental. Het merk staat garant voor betrouwbaarheid in zowel materialen als vakmanschap en zorgt altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast bieden alle units optimale beweeglijkheid voor perfect ergonomisch verantwoord werken. Hiermee zijn ze geschikt voor elke houding tijdens alle soorten behandeling.

Praktijkinrichting tandarts dental partners rotterdam

Neem contact op

KaVo Dental is wereldwijd actief

Al meer dan honderd jaar ontwikkelen, produceren en verkopen de medewerkers van KaVo hoogwaardige producten die steeds weer opnieuw de huidige marktstandaarden overtreffen. Het bedrijf is wereldwijd actief met meer dan 3000 werknemers op vier verschillende locaties. Door consequent te innoveren heeft KaVo Dental een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de tandheelkunde. Als gevolg is het een internationale leider in de tandheelkundige industrie geworden. Daarnaast zorgt KaVo voor een hoge klanttevredenheid dankzij achttien dochterondernemingen die zich specifiek op de klant richten.

KaVo Dental - het uitstekende aanbod

Dental Partners verkoopt de volgende apparaten van KaVo Dental:

  • Behandeleenheden
    Alleen de beste behandelunit is goed genoeg om tandartsen hun werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren. Een goede unit is niet alleen uiterst belangrijk voor de tandheling van de patiënt, maar ook voor het tegengaan van allerlei klachten bij de tandarts zelf. De geïntegreerde behandelunits van KaVo Dental zijn veilig en ergonomisch verantwoord voor uzelf, patiënten en assistenten, en voldoen aan alle eigenschappen om de beste ervaring mogelijk te maken.

  • Röntgen / Digitalisering
    Bij het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose is het van groot belang om de juiste hulpmiddelen tot uw beschikking te hebben. Röntgendiagnostiek is onmisbaar bij het opsporen en bekijken van verschillende tandheelkundige afwijkingen. Het biedt ten opzichte van conventionele systemen enorme voordelen. Hierdoor is het binnen de huidige tandheelkunde bijna niet meer weg te denken. Röntgendiagnostiek is vooral belangrijk omdat het tijdig ontdekken van afwijkingen aan wortels, tanden en kiezen de kans op schade verkleint. Het is daarom uitermate belangrijk om gebruik te maken van apparatuur van de hoogste kwaliteit. De innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo Dental zijn hier uitstekend geschikt voor. Het vakkundige ontwerp voorziet u van alle nodige informatie om een accurate diagnose te stellen. Daarnaast is elk apparaat ontwikkeld met het oog op zowel de tandarts als de patiënt, wat zorgt voor de best mogelijke ervaring voor iedereen.

  • Verlichting
    Een goede verlichting zorgt voor het beste zicht, maar het is ook noodzakelijk voor een prettige werksfeer. Door de juiste kleurtemperaturen en de juiste hoeveelheid  licht kunt u gezond en veilig aan het werk. Ontworpen op basis van deze belangrijke aspecten zorgen de geavanceerde verlichtingscomponenten van KaVo Dental altijd voor het beste licht voor uw werkomgeving. De KaVoLUX 540 LED operatielamp is standaard uitgerust met het gepatenteerde Composave systeem dat wordt bediend via een sensor.

Kavo dental operatielampen

Neem contact op

Topkwaliteit en persoonlijke aandacht binnen handbereik

Door het leveren van topkwaliteit, persoonlijke service en aandacht voor uw specifieke wensen maakt KaVo Dental steeds weer het verschil. Is uw interesse gewekt en wilt u meer over het merk te weten komen, neem dan gerust een kijkje op de website van KaVo Dental. Laat u ook vooral niet tegenhouden om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Bekijk ook...