Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

« Terug

Ontdek innovatie in comfort & design bij Dental Expo 2024

dentalpartners_afbeeldingensamenvoegen.png16 feb

Dental Expo 2024 op 14-15-16 maart

Met groot genoegen nodigen wij u uit om ons te bezoeken tijdens de Dental Expo 2024 op 14, 15 en 16 maart in RAI Amsterdam. Dental Expo is dé toonaangevende vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de mondzorg. Dit jaar vindt u ons op stand D128, waar we met trots de nieuwste innovaties van OMS Staff & KaVo Dental presenteren.

Inschrijven

Over OMS Staff

Sinds 1992 zijn wij de trotse dealer van OMS Staff, een merk dat synoniem staat voor Italiaanse kwaliteit, innovatie en design in de wereld van tandartsstoelen. Elk model is het resultaat van uitgebreid onderzoek en een passie voor het creëren van de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

beurs-dental-expo

Nieuw: OMS Carving Easy

Maak kennis met de Carving Easy, de nieuwste toevoeging aan het OMS-assortiment. Deze stoel is speciaal ontworpen met het oog op veelzijdigheid en comfort, geschikt voor zowel links- als rechtshandige professionals. Het ontbreken van een spittoon en het elegante Italiaanse design, in combinatie met een geavanceerd zweepsysteem, maken de Carving Easy een must-have voor elke behandelkamer die streeft naar efficiëntie en stijl.

Nieuw: OMS Carving Plus

De toekomst van stand-alone behandelstoelen de Carving Plus, een vertrouwd model binnen het OMS-assortiment, is nu beschikbaar in een revolutionaire stand-alone variant. Geen ingewikkeld leidingwerk meer, maar een eenvoudige stekkeraansluiting van 230V is alles wat u nodig heeft om deze stoel operationeel te maken. De Carving Plus combineert functionaliteit met het ongeëvenaarde comfort en de kwaliteit die u van OMS gewend bent.

Over KaVo Dental

KaVo staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, duurzaamheid van materialen en vakbekwaamheid. De units van KaVo zijn ontworpen voor optimale flexibiliteit, waardoor ergonomisch werken in elke positie mogelijk is voor elke soort behandeling.

Untitled design

Nieuw: KaVo model UniQa

KaVo onthult met de UniQa een nieuwe standaard voor premium compacte units. Deze unit biedt een scala aan opties, waaronder automatische spoeling van de instrumenten en het schoonmaken en desinfecteren van de zuigslangen. Voor meer informatie en een overzicht van alle functies kunt u de brochure downloaden. De UniQa is beschikbaar in verschillende modellen: het zweepmodel (S), modellen met hangende slangen (T, TM) en als een verplaatsbare Cart-versie.

Bekijk de brochure

Nieuw: KaVo model ESTETICA E30

KaVo presenteert de ESTETICA E30, waarbij premium kwaliteit wordt geboden tegen een aantrekkelijk lage prijs. Zonder compromissen op het gebied van kwaliteit, maakt deze unit gebruik van dezelfde hoogwaardige instrumenten als de duurdere modellen. De ESTETICA E30 is speciaal ontworpen om zowel door links- als rechtshandigen gebruikt te kunnen worden. Voor meer details en alle beschikbare opties kunt u de brochure downloaden. De ESTETICA E30 is verkrijgbaar als zweepmodel (S) of met hangende slangen (TM).

Bekijk de brochure

kavo-dental-proXam

Nieuw: KaVo Imaging - The next generation of dental excellence

Voor de eerste keer op een dentale beurs in Nederland, het nieuwe KaVo Imaging programma. Laat u informeren door onze adviseurs en profiteer van de introductie - beursaanbiedingen. Er is al een KaVo ProXam 3D vanaf € 35.000,00 exclusief B.T.W.

Bekijk de brochure

Beleef het zelf op stand D128

Wij zijn ervan overtuigd dat het persoonlijk uitproberen van de stoelen de meest overtuigende manier is om deze uitzonderlijke kwaliteit te ervaren. Ons team van deskundigen staat klaar om u te verwelkomen en al uw vragen te beantwoorden.

Mis deze kans niet en meld u snel aan!

Inschrijven

« Terug