Praktijkinrichting tandarts van A tot Z met het totaalplan

Home ›› Praktijkinrichting Tandarts

Bij het inrichten van een praktijkinrichting komt van alles kijken. Niet verwonderlijk, voor een complex beroep, maar wie niet uitkijkt ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom biedt Dental Partners, specialist op het gebied van praktijkinrichting tandarts, een integraal ontwerp aan.  Van de receptie tot aan de wachtkamer, van de röntgensystemen tot aan de juiste stoelen: Dental Partners verzorgt alles tot in de puntjes, afgestemd op uw manier van werken. Combineer dit met een uitgebreid assortiment en professionals met ruime ervaring, en u kan gerust zijn op een goede afloop: voor een praktijkinrichting zit u nergens zo goed als bij Dental Partners.

Praktijkinrichting tandarts balie
Neem contact op

Praktijkinrichting tandarts met ijzersterke service

Natuurlijk functioneert elke praktijk anders, en daarom gaan wij graag met u in gesprek. Samen bekijken we de manier waarop uw toekomstige praktijk precies kan worden afgestemd op uw behoeften en werkwijzen, voor een omgeving waarin u optimaal werkt. Maar onze service gaat nog veel verder. Door de jaren heen hebben we veel handigheid gekregen en vele diensten opgebouwd: naast het praktijkontwerp, kunnen wij ook het KEW-dossier voor u opstellen, of de microbiologische waterkwaliteit meten. Voor elk andere onvoorziene uitdaging staat ons grote relatienetwerk klaar, die u tevens kan helpen bij de financiering van uw plannen.

Een ruim assortiment

Een gespecialiseerde hulp is absoluut geen luxe als het op een praktijkinrichting tandarts aankomt. Neem alleen al uw werkapparatuur: van sterilisatie tot afzuigsystemen of microscopen, u moet keuzes maken over een grote hoeveelheid kostbare en complexe apparatuur, in verschillende merken verkrijgbaar. Gelukkig kent Dental Partners de praktijkinrichting tandarts als zijn broekzak, zoals u kan zien op onze assortiment-pagina. Wij kunnen u dus naar de beste opstelling loodsen én die realiseren: onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar, voor een praktijk zonder een centje pijn.

Service van onschatbare waarde op kritieke momenten

Onze service gaat echter verder dan alleen de eerste aanschaf. Wij leveren ook advies over preventief onderhoud, zodat u niet onverwachts met noodsituaties wordt geconfronteerd. Mocht er toch sprake zijn van storing, geen nood: ook daar helpen wij u uit de brand. Onze professionals zijn opgewassen tegen alle uitdagingen, dus loopt uw tandartspraktijk gesmeerd.

Praktijkinrichting tandarts stoel
Neem contact op

Praktijkinrichting tandarts met oog voor het geheel

Dental Partners biedt u niet alleen doorgewinterde experts op het gebied van apparatuur, maar houdt ook rekening met alle andere aspecten van de praktijkinrichting. De Engelse tandarts Stuart Clark wijst bijvoorbeeld op vele andere zaken die de aandacht verdienen: Zo moet uw administratief personeel efficiënt en prettig kunnen werken, en de patiënten natuurlijk op hun gemak zijn. Ook op dit vlak beschikken we over ruime ervaring en hulpmiddelen. Zo kunnen we met behulp van 3D-ontwerpen u een volledig beeld geven van de toekomstige praktijk, voordat u de grote knoop doorhakt. Met de vriendelijke praktijkinrichting van Dental Partners worden zelfs de meest tandartsschuwe patiënten kind aan huis!

Nieuwsgierig geworden?

Mocht u de servicegerichte totaalaanpak van Dental Partners waarderen, twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dat is mogelijk op allerlei manieren, zoals via e-mail, contactformulier of ouderwets belletje. Kom ook gerust langs in onze showroom in Rotterdam, om in levenden lijve te voelen hoe Dental Partners een praktijkinrichting tandarts vormgeeft. Daarna bent u gegarandeerd om: wij transformeren een hoofdpijndossier tot een tandartsdroom.

Neem contact op