Onze technische dienst staat voor u klaar

dpR heeft een eigen technische dienst voor installatie, preventief onderhoud en het oplossen van storingen.

 

Installatie

 

Onze monteurs hebben gecertificeerde fabrieksopleidingen en theoretische en praktische kennis over alle technische materialen bij u in de praktijk. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat de apparatuur op een juiste manier wordt geïnstalleerd en onderhouden.

 

Preventief onderhoud

 

Goed werkende apparatuur is essentieel voor de continuïteit van uw praktijk. Wanneer een storing optreedt, heeft uw praktijk hier direct hinder van. Bij regelmatig preventief onderhoud door onze monteurs worden eventuele mankementen direct opgemerkt en gerepareerd. Vakkundig onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur.

 

 

 

Storingen

 

Helaas is een storing niet altijd te voorkomen. Door het intensieve gebruik van met name uw behandelunit kan er wel eens een storing optreden. dpR heeft met haar technische dienst een snelle oplossing voorhanden. Met onze telefonische support of een snelle interventie door een van onze monteurs is de praktijk weer snel storingsvrij.

 

 

Wie wij zijn

dental partners Rotterdam (dpR) viert dit jaar haar 25 jarig jubileum. Met de verworven ervaring en kennis ondersteunen wij u graag met ons professionele team. Wij kunnen u begeleiden in het traject van investeringsadvies, project tekeningen, bouw en verbouw tot en met de administratieve afhandeling na plaatsing van de apparatuur. Onze interesse gaat uit naar nieuwe ontwikkelingen in tandheelkunde. Mede hierdoor blijft tandheelkunde uitdagend en enerverend.

Onze visie

We vinden het belangrijk om open te zijn naar onze klanten. Geen kleine lettertjes of kosten achteraf, we zorgen van tevoren dat alles helder is voor u. Ook zorgen we ervoor dat we u kunnen voorlichten over de laatste ontwikkelingen in de dentale branche door vrijwel alle (inter)nationale dentale beurzen te bezoeken, zoals de IDS en de Dental Expo. Regelmatig gaan we persoonlijk langs bij fabrikanten voor updates en nieuwe trends.