Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

« Terug

IDS vakbeurs in Keulen van 14 t/m 18 maart 2023

DPR_social post ids beurs_maart2023_linkedin.png28 feb

De International Dental Show (IDS) is een van de belangrijkste beurzen wereldwijd voor de dentale branche. Het is een succesvol platform voor het presenteren van trends, innovaties en nieuwigheden op tandheelkundig gebied. Van 14 tot en met 18 maart 2023 vindt de 40e editie van de IDS plaats in Keulen.

De International Dental Show (IDS) is een van de belangrijkste beurzen wereldwijd voor de dentale branche. Het is een succesvol platform voor het presenteren van trends, innovaties en nieuwigheden op tandheelkundig gebied. Van 14 tot en met 18 maart 2023 vindt de 40e editie van de IDS plaats in Keulen. Vanuit de hele wereld bezoeken tandheelkundige specialisten deze beurs, zo ook de specialisten van Dental Partners. Wij vinden het namelijk belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten binnen de mondzorg, zodat wij onze klanten alleen producten en services van het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau kunnen bieden. 

Introductie van Summox One

Wassen, desinfecteren en steriliseren in 15 minuten: het kan met de Summox One. Het compacte alles-in-één systeem wordt tijdens de IDS op 14 maart officieel geïntroduceerd in Europa. Bezoekt u ook de IDS? Dan kunt u de Summox One stand vinden in hal 10.2 - stand M069.

In de zomer van 2023 is de Summox One in Nederland exclusief bij Dental Partners verkrijgbaar. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over IDS

« Terug