Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

« Terug

Waarom de modernPRO?

WhatsApp Image 2022-03-09 at 15.14.09 bijgesneden.jpeg25 feb

Sinds kort heeft Dental Partners de modernPRO toegevoegd aan het ruime assortiment. We vertellen u graag wat deze ultramoderne scanner voor u als tandarts kan betekenen.

Innovatieve technologie gecombineerd met praktisch ontwerp

Verbetering van de digitale workflow

Met de modernPRO verbetert u de digitale workflow van uw praktijk. De soepele bediening van de modernPro biedt ongeëvenaarde prestaties op het gebied van intraorale beelden van hoge kwaliteit zonder uw patiënten te hinderen. De scanner is niet alleen 's werelds kleinste op video gebaseerde 3D intraorale scanner, maar is ook 50% sneller en 30% nauwkeuriger dan een conventionele scanner. Maak het onderdeel van uw digitale workflow en geniet van het verschil!

Waarom kiest u voor de modernPRO?

  • Compact design: Met zijn 246 gram is de modernPro scanner extreem handzaam en licht van gewicht. Zo kunt u moeiteloos scannen met slechts een paar handbewegingen.
  • Intuïtieve software: Ontworpen voor dagelijks gebruik - de intuïtieve software zorgt voor een soepel en probleemloos scanproces.
  • Open systeem: Het open systeem stelt u in staat om de scans in verschillende formaten op te slaan en te gebruiken zoals u dat wilt.

De modernPRO is ideaal om digitale afdrukken van de tanden en het tandvlees van uw patiënten nauwkeurig vast te leggen.

Breed scala aan toepassingen

Ervaar naadloos scannen met hoge kwaliteit, snelheid en nauwkeurigheid als uw dagelijkse routine. Ideaal om digitale afdrukken van de tanden en het tandvlees van uw patiënten nauwkeurig vast te leggen. De gemaakte scan's zijn uiteraard geschikt als ondergrond voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om alignertherapie, inlays, kronen, vaste prothesen op natuurlijke tanden, enkelvoudige en meervoudige implantaten, geleiders of iets anders: modernPro biedt u een betrouwbare en high-definition basis voor verdere verwerking.

Maximale compatibiliteit

De intraorale scanner is niet alleen eenvoudig te integreren in de workflow van uw praktijk, maar maakt ook een betere samenwerking met laboratoria en andere partners mogelijk. Het open systeem stelt u in staat om de scanbestanden op te slaan in verschillende gangbare formaten: STL en PLY. Hierdoor staat niets de verdere verwerking in de weg en kunt u dankzij de efficiënte workflow in korte tijd rendement op uw investering behalen.

Technische data

Afmetingen scanner: 216x40x36 mm; Scannergewicht: 246 g; Optische venstergrootte: 17x15 mm; 3 verschillende koppen met verschillende hoeklenzen om het scannen op moeilijk bereikbare plaatsen makkelijker te maken, autoclaveerbaar; Kopmaat: 83,4x19,6x14,6 mm; Scantijd voor beide bogen: ca. 5 minuten; Scantechnologie: gestructureerd licht in combinatie met op AI gebaseerde software; Precisie van scan: 15 um; Schoten per seconde: 15; Uitvoerformaten: STL, PLY; USB 3.0-aansluiting

Vereisten voor de externe voeding

Spanning: wisselstroom 100-240 V; Stroom: 1,5 A; Nominale frequentie: 50-60 Hz

« Terug