Maak kennis met Dental Partners Rotterdam anno nu

« Terug

Wat te doen in deze roerige tijden met uw tandartspraktijk?

WHSMEDIA-2584.jpg15 apr

Wij bij Dental Partners Rotterdam zien, net als de rest van de wereld, de effecten van het Coronavirus. Ook in de tandarts branche speelt het onderwerp: alle praktijken zijn gesloten, afspraken zijn verzet of afgezegd en er heerst een gevoel van onzekerheid. Wat zijn verstandige acties om op dit moment te ondernemen?

Bijscholing of social media

Momenten van rust maakt u waarschijnlijk niet vaak mee in uw praktijk. Dit kan een moment zijn om achterstallig onderhoud op te pakken. Denk aan bijscholing van uw medewerkers of help de huidige patiënten hun gebit goed te onderhouden via blogs of social media. Met deze acties kunnen we u wellicht minder goed helpen, maar er is genoeg interessante informatie te vinden op het internet. Kijk bijvoorbeeld eens op:

Onderhoud tandartspraktijk

Deze rustige tijd in uw praktijk kunt u ook benutten om preventief onderhoud aan uw apparatuur uit te laten voeren. Wanneer straks het meer dan reguliere aanbod van patiënten weer op gang komt bent u in ieder geval verzekerd van up-to-date werkende materialen. Hier helpen we u graag bij. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar met betrekking tot installatie en preventief onderhoud van apparatuur.

U kunt hier direct een afspraak maken.

« Terug