Behandelunit tandarts, kaakchirurg, orthodontist en mondhygiënist

Alles om uw werk gemakkelijker te maken

Indien u op zoek bent naar een behandelunit voor uw tandarts- of tandheelkundige praktijk, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan behandeleenheden. Wanneer u een afspraak met ons maakt, kunnen wij samen met u bekijken welk behandelunit geschikt is voor uw werkomstandigheden. Wij hebben de merken OMS, KaVo en DKL in huis. Hiermee kunnen we uw praktijk geheel naar uw wens inrichten. We hebben behandelunits voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en mondhygiënisten.

OMS
OMS biedt een breed assortiment van functionele behandelstoelen tot de hightech behandelunits. Een OMS behandelunit is volledig te personaliseren en kan daarmee voldoen aan al uw specifieke vereisten. Zo bieden zij bijvoorbeeld een behandelunit voor linkshandige tandheelkundigen of behandelstoelen die geoptimaliseerd zijn voor specifieke behandelingen.

KaVo
KaVo staat garant voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in materialen, vakmanschap en service. Zij bieden praktische oplossingen zoals geautomatiseerde hygiëne en innovaties voor duurzaam en ergonomisch gezond werk.

DKL
De aantrekkingskracht van een DKL behandelunit ligt in het buitengewone design en de materialen waarvan ze zijn gemaakt; roestvrij staal en glas. Deze behandelstoelen combineren ergonomie met technologie op het hoogste niveau.

Vrijblijvende afspraak
U kunt vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw praktijk te bekijken. Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden van onze behandelunits. Wij hopen u snel te zien in onze showroom!
tandarts behandelstoel
behandelunit tandarts
Behandelunit tandarts