Asset 1
mail-onshet-verhuizteam
mail-onshet-verhuizteam
Summox one header dental partners rotterdam

Wassen, desinfecteren en steriliseren in 15 minuten!

Summox One

Exclusief verkrijgbaar bij Dental Partners

Zoekt u het allerbeste op het gebied van sterilisatie, kies dan voor Summox One! In uw tandheelkundige praktijk besteedt u veel tijd en aandacht aan het desinfecteren, steriliseren en labelen van instrumenten. Terecht. In de laatste jaren zijn richtlijnen en vereisten voor desinfectie en sterilisatie steeds strenger geworden.

U moet daarvoor een groot aantal handelingen verrichten en verschillende apparaten gebruiken. Een compleet sterilisatieproces kost al snel meer dan twee uur.

Wassen, desinfecteren, steriliseren en sealen in één proces

Het compacte Summox One systeem zorgt voor een complete cyclus die slechts 15 minuten duurt. Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën, met onder andere een innovatief lage temperatuur proces op plasmabasis. U plaatst de gebruikte instrumenten in een container en ze zijn na een kwartier gesteriliseerd en weer klaar voor gebruik.

DPR beeldmerk 20%transparant

Altijd steriel

Het eerste alles-in-één systeem dat zorgt voor efficiënte planning en maximale dagelijkse productiviteit van uw praktijk door een gestroomlijnd sterilisatieproces.

Summoxone efficiënt en snel

Efficiënt en snel

De Summox One verzorgt het complete proces van reinigen, desinfecteren, steriliseren en labellen van uw instrumentarium binnen 15 minuten.

Summoxone revolutionaire veiligheid

Revolutionaire veiligheid

De Summox One elimineert alle residuen die bij handmatige reiniging kunnen achterblijven en zorgt voor feilloze sterilisatie volgens wereldwijde richtlijnen.

Header Home DentalPartnersRotterdam (1)

Binnenkort exclusief bij Dental Partners

Binnenkort in Nederland, exclusief bij Dental Partners. Vraag nu al informatie!

De eerste apparaten zullen, naar verwachting, medio eind 2024 beschikbaar zijn. Als u nu al meer wilt weten over deze geavanceerde sterilisatiemogelijkheid, vraag dan een brochure. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons even bellen.

Ronald roojers team dental partners rotterdam

‘Om onze klanten optimaal van dienst te zijn en hun werk zo plezierig mogelijk te maken bieden wij niet alleen producten van topkwaliteit maar ook service op maat.’

Ronald Roojers - Directeur

Bekijk ons assortiment

Assortiment meubilair dental partners rotterdam

Meubilair

Voor uw praktijkmeubilair zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een visitekaartje voor uw patiënten met het beste en mooiste meubilair van Skapa en Dental Art.

Assortiment sterilisatieapparatuur dental partners rotterdam

Sterilisatieapparatuur

Voor sterilisatie en desinfectie bieden wij u geavanceerde sterilisatoren en autoclaven van Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u de beste kwaliteit zorg kunt leveren.

Assortiment behandeleenheden dental partners rotterdam

Behandeleenheden

Voor veilig en ergonomisch verantwoord werken zorgen wij voor een geïntegreerde behandelunit of behandelstoel van OMS, KaVo of DKL.

Assortiment verlichting dental partners rotterdam

Verlichting

Voor een juiste hoeveelheid licht en de juiste kleurtemperatuur voor uw werkomgeving beiden wij geavanceerde verlichtingscomponenten van Dentled, Vision Ceiling, Faro, G.Comm en KaVo.

Assortiment digitale rontgen dental partners rotterdam

Röntgen / Digitalisering

Voor het stellen van de juiste tandheelkundige diagnose bieden wij u de innovatieve en betrouwbare digitale röntgensystemen van KaVo, Dürr en Myray.

Assortiment afzuigsystemen dental partners rotterdam

Afzuigsystemen

Voor een optimale afzuiging met separatie van lucht, vloeistof en amalgaam adviseren wij u de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cattani en Dürr.

Assortiment compressoren dental partners rotterdam

Compressoren

Voor droge, antibacteriële en smaak- en geurvrije lucht in uw praktijk bevelen wij u de compressoren aan van Dürr en Cattani.

Assortiment occasions dental partners rotterdam

Occasions

Voor gebruikte tandheelkundige apparatuur kunt u bij ons rekenen op interessante prijzen en apparatuur in gereviseerde, technisch gecontroleerde perfecte staat.

Assortiment microscopen loepbrillen dental partners rotterdam

Microscopen / Loepbrillen

Voor perfect zicht op ieder detail van de mond en het gebit bieden wij u het gebruiksgemak van Surgitel loepen en Leica microscopen.

Assortiment verbruiksartikelen dental partners rotterdam

Verbruiksmaterialen

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment hand en hoekstukken dental partners rotterdam

Hand- en hoekstukken

Voor verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs vindt u bij ons als tandarts, kaakchirurg, orthodontist of mondhygiënist alles wat u dagelijks nodig heeft.

Assortiment summox one dental partners rotterdam

Summox One

Het wassen, desinfecteren en steriliseren gebeurt in een combinatie van verschillende technologieën. Het compacte Summox One systeem doet het allemaal in nog geen 20 minuten.