Het scherpste zicht
op details

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Microscopen / Loepbrillen

U ziet zonder moeite de kleinste details met de juiste loep en microscoop
Steeds meer tandheelkundige professionals gaan werken met een loepbril om ieder detail van de mond en het gebit te kunnen bekijken zonder extreem voorover te moeten leunen. Ook vraagt het blote oog wel eens om meer zicht en is het gebruik van een loep nodig. Bij Dental Partners vindt u loepen waarin de modernste technologie is verwerkt.

SurgiTel loepen bieden u scherp zicht met een goede werkhouding
De gepatenteerde technieken van SurgiTel vindt u terug in microscooptechniek en LED-techniek die is toegepast in de loepbrillen met lichtgewicht Oakley en SurgiTel monturen. U heeft de keuze uit TTL (through the lense) en FLM (front lense mounted) constructies. U houdt een groot zichtveld en scherpte-diepte bereik bij alle vergrotingen, tot wel 8x. De brillen hebben een grote declinatiehoek, voor een maximale nekbuiging van 20 graden.

Leica microscopen voor optimaal gebruiksgemak en bewegingsvrijheid
Een toonaangevende leverancier van microscopen. De microscoop is haast onmisbaar in de praktijk om optimale chirurgische en endodontische behandelingen uit te voeren. De hoge kwaliteit van Leica helpt de behandelaar dit doel te bereiken. Leica levert microscopen naar wens met full HD camera.

Wilt u ervaren hoe een loepbril werkt? Kom langs in de showroom van Dental Partners
Maak een afspraak om kennis te maken met de SurgiTel loepbrillen. In onze showroom demonstreren wij u graag de verschillende mogelijkheden. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 010 245 1880.


‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Pas als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dat gaat van advies en installatie tot preventief onderhoud en oplossen van storingen.’
René van Langeveld - Projectleider
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER