Duurzaam en
milieuvriendelijk

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Hand- en hoekstukken

Kwalitatief hoogwaardige hand- en hoekstukken zijn noodzakelijk om uw handelingen zo doeltreffend en eenvoudig mogelijk te kunnen uitvoeren. Elke professional heeft zijn eigen voorkeuren en daarom kiest u de tandheelkundige instrumenten die voor u persoonlijk het meest geschikt zijn. Maar toch is het ook van belang om te kijken naar functionaliteit, ergonomisch design, levensduur en betrouwbaarheid.

Voor Dental Partners staan kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Daarom kiezen wij voor de hand- en hoekstukken van KaVo, NSK en Faro.

U vindt bij ons zowel de rode als de blauwe en groene hand- en hoekstukken en ook turbines of airrotors en handstukken. Alle hoekstukken kenmerken zich door ergonomische vormgeving in combinatie met gebruik van lichtgewicht materialen. Dit levert voor u optimaal gebruiksgemak. Alle hoekstukken en turbines/airrotors kunt met thermo-desinfectie of autoclaaf tot 135ºC reinigen.

KaVo hand- en hoekstukken zijn functioneel, economisch flexibel en betrouwbaar zodat u uw dagelijks werk met gemak kunt uitvoeren. Topkwaliteit productie zorgt voor lange levensduur, gebruik van eerste klas materialen zorgt voor de beste mogelijkheden voor reiniging en sterilisatie.

NSK combineert een geperfectioneerd ontwerp met geavanceerde technologie om instrumenten met een uitzonderlijke levensduur te kunnen aanbieden. De gebruikte technieken zorgen er voor dat de producten uitstekend bestand zijn tegen sterilisatie en daarmee optimaal gebruiksgemak bieden.

Faro hand- en hoekstukken zijn ergonomisch, functioneel en gemaakt van de beste kwaliteit materialen zodat duurzaamheid en gemak verzekerd zijn. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden optimaal gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over de voor u meest geschikte hand- en hoekstukken? Vraag het Dental Partners.
Aarzel niet om onze medewerkers te benaderen met uw vragen over onze hand- en hoekstukken. Zij voorzien u graag van advies en denken met u mee om de beste producten te vinden. U kunt ons bereiken via het contactformulier van de website of ons even bellen op 010 245 1880.
‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Zorgen dat iedere klant blij wordt van de oplossingen die wij kunnen bieden, daar ga ik voor.’
Maurits van der Velde - Accountmanager
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER