Hygiëne van
de
hoogste graad

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer

Sterilisatieapparatuur

Apparatuur van hoge kwaliteit maakt uw werk plezieriger
Als professional wilt u de best mogelijke prestaties leveren voor de tandheelkundige verzorging van uw patiënten. Dan is het vanzelfsprekend dat u ook kiest voor de best mogelijke kwaliteit van uw apparatuur. Dental Partners biedt u een breed scala aan apparatuur op het gebied van sterilisatie en desinfectie die u in staat stelt om de beste kwaliteit zorg te leveren. Binnen onze kwaliteitsfilosofie kiezen wij voor de topmerken Melag, Euronda, Smeg en Miele zodat u verzekerd bent van plezierig en probleemloos werken.

Melag en Euronda bieden geavanceerde sterilisatoren en autoclaven voor uw praktijk
Melag produceert al jarenlang hoogwaardige klasse B sterilisatoren die bekend staan om hun Duitse “Grundlichkeit”. Deze klasse B sterilisatoren garanderen een optimaal sterilisatieproces.  

De Euronda klasse B sterilisatoren hebben 5 voor elke toepassing specifieke sterilisatieprogramma's. De sterilisatoren kunnen worden geleverd met onder andere een ingebouwde thermische printer, waarmee alle - volgens de norm vereiste -  gegevens betrouwbaar gedocumenteerd worden.

Smeg en Miele leveren topkwaliteit thermodesinfectoren voor uw
praktijk
Smeg levert al vele jaren de RVS thermodesinfectoren in de maten 60 en 45cm, in zowel 230V als 380V. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor een goed gevoel en probleemloos werken.

Miele thermodesinfectoren zijn in tandheelkunde een begrip en staan borg voor de spreekwoordelijke Miele kwaliteit. Keuze uit RVS of wit, wel of niet gekoppeld aan processoftware.

Dat wij alleen topkwaliteit apparatuur leveren is eigenlijk niet zo bijzonder. Waar we u echt blij mee willen maken is onze persoonlijke aandacht en service.

U wilt zeker weten dat u de juiste apparatuur kiest? Vraag advies van onze specialisten. Maak nu een afspraak.
Onze specialisten adviseren u graag uitgebreid om zo samen met u te bekijken wat de beste oplossing is. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u ook diverse apparaten bekijken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. U kunt gebruikmaken van het contactformulier van deze website of ons bellen op 010 245 1880.

‘Het service-concept van
DPR biedt mij zekerheid
en rust’

Gerard Steenvoorden - Orthodontist
Lees meer
‘Met onze persoonlijke service bieden we niet alleen totaaloplossingen op maat voor levering en installatie, maar zorgen we ook voor perfect verhelpen van eventuele storingen.’
Ronald Roojers - Directeur
PRIVACY STATEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN REALISATIE • BUREAU KICKER