De juiste afzuigmotor voor uw tandarts-, orthodontie-, kaakchirurg,- of mondhygiënepraktijk

De juiste afzuigmotor voor uw praktijk

Afzuigmotoren zijn een onderdeel van de basisuitrusting van elke tandheelkundige praktijk. Zonder deze apparaten zou het dagelijkse werk in uw praktijk niet mogelijk zijn. Wij werken onder andere met de motoren van Cattani en Dürr. Deze systemen produceren hoge prestaties tegen betaalbare prijzen.

Breed assortiment afzuigmotoren
Bent u op zoek naar een nieuwe afzuigmotor? Wij hebben een breed aanbod aan afzuigmotoren in ons assortiment. De verschillende afzuigmotoren hebben ieder hun eigen specificaties. Deze specificaties bepalen het aantal behandelkamers of units die erop aangesloten kunnen worden. Daarom is de ene afzuigmotor geschikter voor uw praktijk dan de andere. Deze apparaten zijn verkrijgbaar met én zonder een omhullende, geluiddempende kast.

Passend advies
Natuurlijk bent u op zoek naar een afzuigmotor die aansluit op de capaciteit, kwaliteit en functionaliteit die u wenst. Wij kunnen u een passend advies geven over de juiste afzuigmotor voor uw werkruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.
Afzuigmotor tandarts